Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
588
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HD 4830 D1601 kırmızı led
L
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi ati radeon HD4830 bir ekran kartına sahibim ilk başlarda pc çalışırken bir anda ekran gidiyordu ve ekran kartına baktığım zaman kırmızı ışık yanıyordu ama resetlediğim zaman tekrar açılıyordu pc bu sorunu 5 6 ay önce driver güncelleme ile çözmüştüm.Şimdi ise PC yi hiç açamıyorum direk dümeye bastığımda sürekli kırmızı ışık yanıyor bildiğim kadarı ile o ışık kritik sıcaklık seviyesi ama ilk açışımda bile bunu yapıyor ısınma durumu yokken.

Bunları geçtim ilk düğmeye bastığımda hiç bişi olmuyor bi 5 dakika bekliyorum basıyorum bu sefer pc açılıyor ama ekran kartından kırmızı ışık yanıyor görüntü gelmiyor ve garip bir ses çıkartıyor çekirge sesi gibi.Üçüncü bastığımda ekran 1 saniyeliğine açılıyor kapanıyor açılıyor kapanıyor sürekli tekrarlıyor bunu.Bi 5 dakika bekledikten sonra dördünce seferde direk açılıyor pc ve ondan sonra kapanmıyor valla akıl sır erdiremedim internette baya araştırma yaptım ama bi sonuç alamadım.Acaba sorun powerdamı yoksa ekran kartındamı kaç gündür uğraşıyorum bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.



L
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

L
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yokmu hiç yardımcı olacak...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
12 yıl
Yarbay

sorunu ısınmada olabilir psu da olabilir başka sistemde deneyip bakmak lazım



P
3 yıl
Er

Bende sapphire hd 4830 512mb var aynı kırmızı ışık yanıp sönüyor ekran görüntü gelmiyor başka anakarta çalışıyor sorunsuz şekilde sistemi çalıştıramıyorum Bi türlü
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.