Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1163
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HB Otomatik İçin Önerileriniz
L
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kardeşim için bir araç bakacağız, cam tavanlı kırmızı bir i20 beğenmiş 65,000 den başlıyor fiyatları. 1.4 MPI ve 1.4 CVVT (2017 sonrası sanırım) iki tip benzinli, motoru var. CVVT daha performanslı görünüyor kağıt üzerinde ama sorun çıkarma eğilimi nedir bilemedim.

Bu rakamları minicik bir araca çok gördüm ve başka seçenekler sundum, 308 pekala alınabiliyorken önü uzunmuş, çok alçakmış, 2009 model suzuki swifti "sevmedim bunu ben" gibi bahanelerle incelemedi bile.

Uzun lafın kısası bu i20 denen arkadaşı nasıl bilirsiniz, ayrıca bundan yakışıklı ve bu fiyatlarda ve hatta daha ucuzu bulunur mu?

Ben olsam BMW 1 audi A3 falan para neye yetiyorsa alırım ama bayan aklı başka çalışıyor.



M
5 yıl
Yarbay

Aynı durumdayız, kardeşime araç bakıyorum, ille de fiesta diyor. Alınabilecek onca araç varken B sınıfı olsun, boya dahi olmasın diyor. Şu an Yaris ve İ20 bakıyorum kendisine (azami 65 bin ₺ bütçe ile). İ20 ideal bayan arabası, çok yakması dışında dertsiz tasasız binecekleri araç olur. Yariste fena olmaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.