Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
164
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hazır Site Güncelleme
Ü
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, yıllar önce yaptırdığım sitemi güncellemek istiyorum. Elimde sadece cpanel giriş bilgileri var ve bu işi nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. Araştırırken herkes 0 dan nasıl yapıldığını anlatmış ama hazır siteyi düzenlemeyi bir türlü bulamadım. Hangi programları kullanmam gerek vs. bir bilgim yok. Benim asıl amacım sitenin temasını ve içindeki bilgileri güncellemek ve bir kaç görsel eklemek çok zor olacağını düşünmüyorum açıkçası. Uzmanlardan tavsiyeleri bekliyorum. Teşekkürler.



P
3 yıl
Binbaşı

Sitenin nasıl yapıldığı bilinmiyorsa güncellemek mümkün olmayabilir. Cpanel şifresi sadece sunucudaki dosyalar üzerinde yapılacak değişiklikler için gerekli eğer site Wordpress gibi bir script kullanıyorsa Wordpress'e giriş yapabilmek için Wordpress'in admin şifresi gerekir ayrıca MySQL gibi veritabanı şifresi de gerekebilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.