Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
108
Cevap
38365
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Hazır Forumlar ve Portallar Hakkında Bilgiler ve Kurulumları (6. sayfa)
I
16 yıl
Er

saol kardesşş..



A
16 yıl
Binbaşı

güzel çalışma olmuş

site açacağım bir ara
çok yardımı olacak



C
15 yıl
Binbaşı

Merhaba arkadaşlar ben bir haber sitesi yapmayı planlıyorum teknoloji ve otomobil haberleri yapmayı planlıyorum copy past değil tabi Tomshardware.com ve Autocar.co.uk adreslerinden güncel haberleri çeviriyorum kendi blog um var ama artık Web site yapmanınvakti geldi diye düşünüyorum.

Ufak tefek HTML bilgim vara ma ASP PHP falan bunlar hakkında bir bilgim yok fazla ama herhalde joomla olacak.... Ama maliyeti herhalde hosting dışında fazla bir şey olmayacak gibi...

Kendim zaten Microsoft Sistem uznamıyım bilgim var ama Web Site işlerinden anlamıyorum...



T
15 yıl
Binbaşı

hocam kolay gelsin wordpress olayına dün itibariyle el atmış bulunuyorum ancak anlamadığım bişey var ben dün siteyi sanki normal bir siteye üye oluyormuş gibi kurdum hatta bir yazı yapıştırdım bile ancak sizin anlatımınızda birşeyler indirip bilgisayara kurmalısınız demişsiniz ama ben onların hiç birini yapmadım ona rağmen yazılarım gözüküyor ancak eklenti ve diğer olayları nası yapacağımı anlayabilmiş değilim yardımcı olursanız sevinirim kısacası bende öyle bir wordpress dosyası yok :S



B
15 yıl
Çavuş

tşkler çok yararlı bilgiler emeğine sağlık



G
14 yıl
Yüzbaşı

yararlı bir paylaşım olmuş,teşekkürler



S
12 yıl
Er

Blogumu daha yeni açtım.Ve blogumu yükseltmek yani tanıtmak istiyorum.Ve blogum yeni olduğu için bu şimdilik biraz zor.Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Bu arada sitemin adresihttp://wallpapermahmut.blogspot.com/.

SixtyoneStar



B
11 yıl
Er

buda bir hazır site tekniği bidde bunu inceleyin isterseniz.
www.binontasarim.com



V
11 yıl
Er

bana worpress yapa bilecek olan varmı ben yapamadım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.