Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
276
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hayatım bitti
O
3 yıl
Er
Konu Sahibi

18 yaşındayım hayatım bitti. 23 yaşında bir üniye girebilirsem şükür ederim. Bu sene güzel bir puan almıştım halbuki sınavdan ama gidemeyeceğim bile. Ne olduğunu sormayın anlatamam ama her şey tepetaklak oldu.

18 yaşında öldüm. Bundan sonrası tatsız uzatmaları. İntihar etmememin fazlalığı. TC simülasyonunda beyni ergenlikten çıkamamış bir anne-babanın çocuğu olarak dünyaya gelirsem olacağı buydu.

Bu yaşıma kadar ulan her şey bu kadar iyi gidemez nerede nasıl bir bokluk çıkacak merak ediyorum diyordum bu kadar sert bir şey beklemiyordum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Er

Aç bir Euro truck simülatör, yanına da bira, arkaya şarkı, sadece sür.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

X
3 yıl
Er

Bu yaşlar kafada en çok fırtınaların döndüğü vakittir sakin olmaya çalışın.Yaşadıklarınız her ne ise kafanızı dolduruyor belli... Bi kaç gün yalnız kalmaya çalışın veyahut birkaç saat... Beyninizi bir müddet kargaşadan uzak tutun. Yaşadıklarınızın ne olduğunu bilemediğim için verebileceğim tavsiyeler kısıtlı. Fakat o dönemlerde benim de yaşadığım bazı problemlerden dolayı üniversiteyi bile bıraktım en azından koyduğunuz hedefleri belki gözünüzde bu kadar büyütmezsiniz.Hayat bazı zamanlar böyle dönemler yaşatabiliyor mesele ne kadar sâkin olabildiğinizde bence.Sâkinlik derken hiçbirşeyi dile getirmeyin demiyorum insanlarla problemlerinizi çözmek için elbette elinizden geleni yapmalısınız ama sâkince :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
3 yıl
Çavuş

Ne olduğunu aşırı miktarda merak ettim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
3 yıl
Er

Ne oldu hocam anlat hele bi ailevi bir durum mu



S
3 yıl
Çavuş

Uniye gidememenin sebebi nedir



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.