Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
176
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Hayat kurtaracak AKUT Güvendeyim uygulaması Huawei saatlere geldi
T
2 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Hayat kurtaracak AKUT Güvendeyim uygulaması Huawei saatlere geldi



Huawei akıllı saatlerin uygulama mağazasına önemli bir uygulama eklendi. AKUT Güvendeyim isimli uygulama sayesinde vatandaşlar yardıma ihtiyaç duyduğu durumlarda konumunu sevdiklerine ileterek yardım talep edebilecek. Deprem ve kaza gibi afet anlarında büyük kolaylık sağlayacak.



AKUT güvendeyim uygulaması Huawei Watch GT2 Pro ve Huawei Watch GT3 akıllı saatlere ücretsiz olarak yüklenebiliyor. Huawei Sağlık uygulaması içinden Güvendeyim uygulamasını bulabilirsiniz.



Güvendeyim uygulaması, internet bağlantısı olmadan çalışabiliyor. GPS üzerinden konum tespiti yapıyor ve konumunuzu telefon üzerinden SMS ile gönderiyor. Önceden belirlediğiniz 10 kişiye yardım mesajı gönderebilirsiniz.



Ayrıca Bkz.Huawei okul çantalarını akıllandırıyor



Ayrıca Güvendeyim uygulaması üzerinden; deprem, sel ya da yangın gibi acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgiler de yer alıyor



Huawei saatlere AKUT Güvendeyim uygulaması nasıl indirilir?



HUAWEI Watch GT2 Pro ve Watch GT 3 sahipleri, telefonlarına Güvendeyim uygulamasını indirdikten sonra, Huawei Sağlık uygulaması üzerinden Cihazlar kısmındaki AppGallery alanına girip, buradan Güvendeyim uygulamasını saatlerine kurabilirler.



 Haberi Portalda Gör

N
2 yıl
Yarbay

honor watch gs pro var ve yüklenmedi bende.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.