Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
6446
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hattım ne zaman iptal olur??
F
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kampuscell tarifesi kullanmaktayım. 1 Aralık günü 150 kontör yükleyip, askere gitmeden son kez kampus hizmetinden faydalanmayı düşünüyorum. çünkü 12 Aralıkta askere gidiyorum. Malum dönüş günüm 17 Mayıs belki daha geçte olabilir. (izin falan kullanırsam)

1 Aralıkta köntör yükleyeceğime göre, hattım ne zaman kapanır veya iptal olur??

Bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum..

Şimdiden tşk hepinize...



P
15 yıl
Yarbay

vodafone hattın var mı? vodafone da hat kapanma süresi 6 ay.

Vodafone Ön Ödemeli Hattı'nızla İlgili Kullanım Süreleri

Vodafone Ön Ödemeli Hat aboneliğiniz yürürlüğe girdiğinde Aktif Kullanım Süresi başlamış olur.
Aktif Kullanım Süresi 90 gündür.
Bu süre içinde kontörünüz olduğu sürece arama yapabilirsiniz. Kontörünüz bitince arama kısıtlaması yapılır, ancak kontör durumunuz ne olursa olsun aranabilirsiniz.
En az 20 kontörlük her yükleme veya kontör transferi destekleyen tarifelerde yapılan en az 20 kontörlük her transfer Aktif Kullanım Süresi'ni baştan başlatır. (1 Nisan 2008 tarihinden itibaren geçerlidir.)
Konuşma esnasında kullanıcının kontörü biterse, konuşma kesilir ve her iki taraf da (arayan ve aranan) anons ile uyarılır.
Bekleme süresi, Aktif Kullanım Süresi'nin bitmesiyle (son yükleme tarihinden itibaren 90 gün sonra) başlayan 90 günlük süredir. Bu süre ile birlikte arama ve aranma kısıtlaması başlar.
Bekleme Süresi başladığında, kullanıcının kontörü varsa bu kontör dondurulur.
Bekleme Süresi boyunca sadece acil servisler aranabilir.

Bekleme Süresi içinde kullanıcı Kontör Yüklemesi yaparsa servisi tekrar aktif hale geçer ve Aktif Kullanım Süresi yeniden başlar. Bekleme süresi ile kullanıcının dondurulan kontörü, yeni yükleme ile çözülür ve yüklenen kontör miktarına eklenir.


kalın yazılı bölümlere dikkat ederseniz vodafone da sadece 3 ay aranabilirsiniz. turkcellde 6 ay aranabilirsiniz.
dünya devi vodafone enstanteneleri.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.