Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
162
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Harita üzerinden basit animasyonlar yapmak istiyorum
K
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle konu yanlış yerdeyse şimdiden özür dilerim

Arkadaşlar youtube da gördüğünüz seyahat animasyonları veya savaş senaryolarından çok farklı olmayan harita animasyonları yapmak istiyorum.

İlk olarak aklıma adobe after efekt geldi ama hem o kadar da etkileşimli animasyon yapmak istemediğim aynı zamandada bilgisayarımın a.e kaldırmadığı aklıma geldi bende aslında Movavideki zoomlama ve seyahat animasyonuyla istediğimi yapabiliyorum ancak başka bir soruna takıldığım harita alt yapısını nerden bulacağım.

Şimdi Google earthdan alsam hem sağda solda g.e yazısı kalıyor hemde o kadarda keskin grafiği olan harita videolarım için fazla göz yoruyor çıplaklığı çok olan haritada istemiyorum googledan örnek bir harita bulsam 1000x1000 gibi çözünürlükte olan haritada zoom yaptığımda grafik kötüleşiyor.

hem çok profosyonel olmasada özelleştirebileceğim hemde çözünürlüğü yüksek zoom yapmaya müsait bir harita oluşturacağım platform biliyor musunuz nasıl bir yol izleyebilirim var mı bir fikriniz



M
2 yıl
Teğmen

google'ın earth studio adında bir web uygulaması var istediğiniz türden bir animasyon oluşturabilirsiniz.Tabi profesyonel programlarla yapılmış gibi olmayabilir ancak ben birkaç videosunu izledim ilk başlayanlar için alternatif güzel bir sistem.
youtube üzerinden kullanımına bakabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.