Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1101
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HANGİ ISS'Yİ ÖNERİRSİNİZ ? LÜTFEN YARDIM
C
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba , 10 aydır TT'den fiber altyapı bekleyiyordum. Sonunda kavuşabileceğimi öğrendim ve o andan itibaren forum forum ISS araştırıyorum fakat " iyi diye bir şey yok kötünün iyisi " diye tabirler görüyorum .Türknet düşündüm ilk olarak ama forumdaki şikayetler geri adım attırdı. TT düşündüm fiyatları çok yüksek geldi. Zaten Superonline altyapım yok onu geçiyorum. Milleni.com'a baktığımda cazip geliyor ama ping , hız sorunu yaşar mıyım bilemiyorum ve isminin çok bilinmemesi biraz korkutuyor. Birkaç bağlantı gecikme sorunlarını okuduğumda da geri adım atmak istedim. Bu devirde eve internet bağlatmak her yönden zormuş. Sizden ricam kendi tecrübelerinizi de varsayarak yardım etmeniz. Yoksa forumlarda kaybolacağım ve internet almaktan vazgeçmiş olacağım .



Y
5 yıl
Yüzbaşı

NETSPEED



L
5 yıl
Yüzbaşı

1 senedir Türknet kullanıyorum memnunum 2 kere sıkıntı yaşadım 2sinide 1 gün de halletti Türk telekom ekipleri denemeni tavsiye ederim sorun yaşayanların çoğu Türk Telekom ekiplerinin arızalara geç müdahale etmesinden kaynaklanıyor



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
5 yıl
Yüzbaşı

BTK ve şikayetvar.com verilerine göre müşteri başına en az şikayet alan ikinci firmayız. Markamız az bilindiği için endişe etmeyin, biz kendimize güveniyor ve bunu resmi verilerle ispat ediyoruz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
5 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Turknet. Ben ps4 ve netflix icin ayda yarım terabayt veri kullaniyorum turknet bu konuda çok iyi. Sen bakma foruma. İnternet problemlerinin çoğu modem, bina içi tesisat ve turktelekomun bazen yaptigi geçici altyapi calismalarindan kaynaklaniyor. Turktelekomun pahali olmaktan baska ne problemi olabilir ki? Dikkat etmen gereken şey bence taahhüt yapmayacagin ve ek ucret vermeyecegin bir sirket olsun. Diyelim ki sen netspeed de ta da millenmide ya da turknette sorun yasadin. Adamlar krndi adamini yollamayacak ki. Yine turk telekom ekiplerini yollayip bina kapisina kadar kontrol ettirecek.turktelekom olsa eve kadar gelip kontrol edecek. Zaten bina girişine kadar sorun varsa bunu duzeltmeye hepsi mecbur. Bina icinde sorun varsa bunu kimse cebinden karsilamaz siz kendiniz duzelteceksiniz ya da yonetici duzeltecek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 24 Şubat 2019; 9:43:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Er

Netspeed. Adamlara facebook üzerinden mesaj atıyorsun ve 5-10 dakikada dönüş yapıyorlar. Yeni oldukları ve diğerlerine göre daha az bilinir olduklarından çok ilgililer. Umarım sonunda türknet gibi olmazlar.



M
5 yıl
Yarbay

Türknet kullanamazsin.

Fiber alt yapı da pek bir alternatifin yok.

Milenicom veya netspeed kullanacaksin mecbur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

Bence imkanı olan ülkeyi terk etsin. Fiyatlarla beraber ping süreleri de yükseldi. Netspeed kullanıyorum. Turknet, arıza çıkarsa çok ilgisiz. Türkiye'de network konusunda yeterli ve işinin ehli personel çalışmıyor. Bence sorun bundan kaynaklanıyor. Az maaş, az personel, çok iş.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da geçen yıldan kalma. O zamanlar Turknet abonesi idim.

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.