Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hangi iPhone'u almalıyım ?
S
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Şu anda iPhone 6s kullanıyorum ve telefonumu boyutu tasarımı olarak çok seviyorum. Tek sorunu şarjının çok çabuk bitmesi ve artık güncelleme almayacak olması. Bundan dolayı yeni bir telefon arayışına başladım çok büyük telefon sevdalısı değilim boyut olarak 6s'e yakın bir telefon almak istiyorum. Böyle bakınca seçeneklerde kendime iPhone 12 mini'yi buldum fakat internette bu telefon ile ilgili çok fazla batarya yetersizliği şikayeti var. Diğer beğendiğim telefon ise iPhone 11 oldu cidden fiyat/performans açısından çok hoşuma gitti fakat bir telefona 7-8k veripte LCD ekranlı ve gereğinden fazla kalın bir telefon kullanmak istemiyorum. Şarjının hemen bitmesini istemiyorum telefondan oyun oynayan bir insan değilim fakat şu anki telefonum 4 saat sosyal medya bakınca şarjının %80'ini bitiriyor böyle çabuk şarjı biten bir telefon da almak istemiyorum. Lütfen android telefon tavsiyesi vermeyelim iPhone'dan sonra alışabileceğimi düşünmüyorum. Macbook kullandığım için iPhone almak zorundayım. Başka iPhone önerilerine açığım şimdiden teşekkür ederim.



D
3 yıl
Yarbay

12 mini güzel cihaz aslında ama 12 serirsinin genel olarak bataryaları pek iyi değil özellikle 11 serisine oranladığımızda.Eğer ilk önceliğiniz batarya performansıysa 11'i tercih edin



S
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

İlk tercihim kesinlikle batarya performansı peki iPhone 11 yerine 3-4k daha koyarak iPhone 11 pro almaya sizce değer mi boyut olarak biraz daha küçük o yüzden hoşuma gitti açıkçası



C
3 yıl
Binbaşı

Kardeşim 11 kullanıyor. Her şeyiyle güzel cihaz. Bataryasıda fena değil ama dediğin gibi ekranı önemseyenler tercih etmemeli. Bu kadar para veripte lcd ekranlı, 720p çözünürlüklü ekran almak üzüyor biraz. Ama 11 de sadece ekrandan kısmışlar. İşlemcisi, kamerası vs her şeyiyle güzel cihaz. 11 in ekranını canlı canlı gören biri olarak kesinlikle önermem. Alabiliyorsan 11 pro al. 12 serilerine yönel diyecektim ama bataryaları hep düşük tutulmuş. Sadece 12 pro max de yüksek. Kısaca 11 alırsan ekrana alışman gerekecek ve pişman olabilirsin. O yüzden 11 pro öneririm. Hem batarya olarakta daha iyi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

iPhone 12 Pro Max açıkçası alabilecek güce sahip değilim. 11 serisinde beni LCD ekranı hep düşündürdü ve bildiğim kadarıyla 11 Pro normal 11'e göre daha ince ve zarif gözüküyor boyut olarakta daha küçük olması ele daha rahat oturmasını sağlıyor. OLED ekran kullanılması da çok büyük bir avantaj fakat 11.800 TL'lik şu anki fiyatıyla onu almakta biraz zor gözüküyor açıkçası umarım yakın zamanda fiyatları düşer çünkü 11 almak istemiyorum kaba duruşu ve ekranı dolayısıyla.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.