Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
220
Cevap
8691
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Hamas Lideri Vuruldu
C
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Adam kaç tane ülke gezdi hepsinde muhafaza edildi.İran’a gidince öldürüldü.Kim bilir kaç milyar dolar’a sattılar herifi.İran kadar omurgasız devlet az bulunur
Yoruma Git
Sertancanluksenburg - 10 ay +37
RTE bunlara kuvayi milliye diyordu. Kuvayi milliyenin ayağındaki kir olamazlar.
İran denen ülkemsi oluşumunda bir kez daha kağıttan kaplan olduğu ortaya çıktı kime neye hizmet ediyor belli...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Nike - 10 ay +30
Radikal islamcıları kahırdan öldüren gelişme.
-"Mücahit" ilan ettikleri Hamas'ın lideri bombalar eşliğinde eşek cennetine uğurlanıyor.
-Üstelik bu kesmin en bü...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Richard Parker - 10 ay +24
R
10 ay
Binbaşı

Bahisler açılmıştır
Sizce erdoğan yas ilan eder mi?:D
https://m.bloomberght.com/petrol-hamas-liderinin-olduruldugu-haberleriyle-yukseliste-2357461
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 31 Temmuz 2024; 7:32:15 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 ay
Yarbay

Müslümanlar onlar zulüm yapanlara onlar kadar diri, sert, cesur olmadıkça sıra bir sonrakine gelir. Sessizlik bir taraf seçimidir. Karşı tarafı cesaretlendirmedir. Ucundan ucundan değil kalbinden vurmak lazım.



O
10 ay
Yarbay

S
10 ay
Yüzbaşı

Dünyanın en ezik terör örgütü olabilir daha kendi liderini koruyamıyor. Biri iki gün önce bu eziklerin yanında savaşa gireceğini açıklıyordu. Bunlara kuvayi milliye dendiğini duydum. Atatürkün kurtuluş savaşı esnasında almanyadaki konutunda suikaste kurban gidecek kadar aptal olduğunu hayal edin, kuvayi milliye filistin mi israil mi anlarsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
10 ay
Yüzbaşı

İran'a güvenilip iş yapılır mı? Mossad ajanları fink atıyor ülkede.
Adamlar kendi Cumhurbaşkanını koruyamadı seninkini nasıl korusun.

Barış görüşmesinde pazarlık yaptıkları adamı öldürmüşler. Olaylar çok daha şiddetlenecek.
Artık her türlü eylemi bekleyin Hamastan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 ay
Yüzbaşı

İran'ın bir kabile devleti olduğu tescillendi. Daha ülkendeki misafiri koruyamıyorsun özel animasyon kuvvetleri ile sağa sola caka satıyorsun.



C
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Suud medyası:
"Haniye güdümlü füze ile vuruldu"




Bu mesajda bahsedilenler: @Timsah-16
N
10 ay
Yarbay

RTE bunlara kuvayi milliye diyordu. Kuvayi milliyenin ayağındaki kir olamazlar.
İran denen ülkemsi oluşumunda bir kez daha kağıttan kaplan olduğu ortaya çıktı kime neye hizmet ediyor belli değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 31 Temmuz 2024; 10:32:14 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 ay
Çavuş

Adam kaç tane ülke gezdi hepsinde muhafaza edildi.İran’a gidince öldürüldü.Kim bilir kaç milyar dolar’a sattılar herifi.İran kadar omurgasız devlet az bulunur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
E
10 ay
Yüzbaşı

0
10 ay
Yarbay

+1



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sertancanluksenburg
K
10 ay
Yarbay

Netenyahu'nun hayatını okuyun vikipedi den...

Adamların başbakanının askeri geçmişine bakın. Bizimkiler tatlı su CİHADCISI...

Geniş açıdan bakarsan İsrail DEVLET olduğunu gösteriyor. İran da kabile çadırı gibi... Bizim de çok dikkatli olmamız lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 ay
Yarbay

İsrail yönetimi bölgeyi bir savaşa sürüklemek istiyor.

Bu çok açık. Bunlar kafayı yemiş.



D
10 ay
Yarbay

ALLAH rahmet eylesin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
10 ay
Yarbay

Radikal islamcıları kahırdan öldüren gelişme.
-"Mücahit" ilan ettikleri Hamas'ın lideri bombalar eşliğinde eşek cennetine uğurlanıyor.
-Üstelik bu kesmin en büyük destekçileri,şöyle büyük böyle güçlü dedikleri İran'da yaşandığından bir değil iki kez kahır yaşatıyor.

Dedik size"İran kağıttan kaplan" diye. Ulan siyasal islamın ülke yönetimine geçtiği hangi ülkeden hayır gelmiş de İran güçlü olacak hemi?

Demekki neymiş" Şöyle girerim, böyle çıkarım" demekle olmazmı o işler. Bazı ülkeler"Booş vaadler diyarı" olmuyormuş. Geliyormuş, görüyormuş , vuruyormuş ve gidiyormuş. Düşmanda olsa hakkı, hakkına teslim edeceksin arkadaş.
Sende şimdi yeni doğum yapmış dana gibi böğür bakalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 31 Temmuz 2024; 10:33:25 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 ay
Yarbay

Yalnız kuvayi milliye rejim sırasında baş kaldırıp isyan ettiler

inkılapta bile yazar bu önce git tarih öğren reise laf atacağına




Bu mesajda bahsedilenler: @Nike
A
10 ay
Teğmen

YUSUF KAPLAN

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI, TEO-POLİTİK STRATEJİLER ÜZERİNDEN VE TÜRKİYE'Yİ DURDURMAK, BİTİRMEK İÇİN HAZIRLANIYOR…

Asıl “Büyük Oyun” şimdi başlıyor:
İsrail-İran gizli ittifakı Ortadoğu'yu kana bulayacak…

Bunun ilk ürpertici işaretleri son iki gündür yaşanıyor: Önce İsrail, Beyrut'u bombaladı. Sonra da bugün #Hamas lideri İsmail Heniyye, Tahran'da düzenlenen bir suikast sonucu şehit edildi.

İran, Hamas liderini koruyamayacak kadar âciz bir devlet mi?
Aslâ!

İran varlığını İsrail'e borçlu.
İsrail de varlığını İran'a.

Bin yıl önceki büyük oyun aynen sahneleniyor: Biz, bütün Müslümanlar bir taraftan Moğol, diğer taraftan Haçlı sürüleriyle boğuşurken Şia, bizimle savaşmıştı!

İnanılır gibi değil ama bugün yaşanan gerçek de aynen bu: ABD, İngiltere, Rusya ve Avrupa İslâm dünyasını kan gölüne çevirirken, İran hem Batılılara hiçbir zarar vermeden Batılılarla savaşıyormuş gibi yapıyor ama hem de İslâm dünyasına dönüyor “vahdet” diyor ama vahşetin en alasını yapıyor: Sadece Suriye'de yarım milyon Sünnî Müslüman'ı katletti.

İran her zaman İslâm dünyasının çıban başı olmuştur. Dün, Şam'a, Kahire'ye, Kuzey Afrika'ya, Türk dünyasına yerleşmişti hem fiilen hem zihnen / akîdevî olarak.

İşte tam bu sırada Selahaddin tarih sahnesine çıktı: Bir yandan Haçlılarla boğuştu, Haçlıları Kudüs'ten defetti, diğer yandan da biz Haçlı ve Moğollarla ölüm kalım savaşı verirken bizimle savaşan Şiileri ta Tunus'a kadar kovalamak zorunda kalmıştı.
Selahaddin'in yaptığı ilk iş, Şia akidesi üzerine kurulan El-Ezher'i silbaştan Sünnîleştirmek olmuştu. Ancak akîdevî birlik sağlanınca siyasî dirlik sağlanmış, bin yıl sürecek kalıcı bir barış, huzur ve kardeşlik ortamı tesis edilmişti.

İran, emperyalistlerin maşası burada. Bir yandan kendisini mağdur konumuna düşürerek diğer yandan da uzaktan kumanda ettiği örgütler üzerinden Müslümanların hâmisi rolünü oynamaya çalışarak İslâm dünyasının lideri ve kaderini belirleyecek yegâne ülkesi konumuna yükseltilmeye çalışılıyor. Filistin meselesini İran, Pers emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı projesini hayata geçirmek için tepe tepe kullanıyor!

İsrail’le danışıklı dövüş oynuyor: “İsrail'e gel, gel, diyor. İsrail de geliyor ve Şia'yı hem mağdur konuma hem de Müslümanların hâmisi konumuna sokacak eylemler yapıp çekiliyor.

İran, Gazze olayından sonra inanılmaz bir şekilde güçlendi ve bölgeye yerleştirildi. Hedef Türkiye'nin önünün kesilmesi. ABD-İsrail-İngiltere güdümlü PKK devletinin kurdurulması ve Türkiye'nin kuşatılması, zamanla kendi içine hapsedilmesi ve parçalanmanın eşiğine sürüklenecek bir etnik husûmet duvarının örülmesi Türkiye’ye karşı ve Türkiye’yi karıştıracak…

Üçüncü Dünya Savaşı, İslâm dünyası üzerinde sahnelenecek yine. Ana hedef Türkiye. Müslümanların ve mazlumların gerçek hâmisi, emperyalistlerin korkulu rüyası Müslüman Türkiye'nin daha gelmeden durdurulması, doğmadan boğdurulması.

Türkiye, dünyanın ruhu, mazlumların umudu, zorbaların kâbusudur. Türkiye, biterse, insanlık biter. Bizden başka insanlığı düşünen yok, insanlık çapında düşünen yok. Biz başından itibaren, Müslümanların liderliğini yapmaya başladığımız zamandan bu yana, sömürgecilik yapmadık, tecavüz yapmadık, soykırım yapmadık: İnsanlığın insanca yaşayacağı dünyayı insanlığa sunacak yegâne tarihî tecrübeye, medeniyet derinliğine ve özgüvene sahip yegâne aktör biziz: Bu ülkenin çocukları: Türkü, Kürdü, Çerkesi, Balkanlısı, Kaflaslısı ile Selçuklu'nun çocuğu Osmanlı’nın çocukları.

Osmanlı bedenen öldü ama ruhen yaşıyor. Yaşananlar, Osmanlı ruhunun yeniden bölgeyi ve dünyayı ayağa kaldıracak şekilde ayağa kalkması korkusu ve Osmanlı'nın dirilip bütün mazlumları toparlama ihtimalinin yok edilmesi.
Birinci Dünya Savaşı'nı bize karşı yaptılar: Osmanlı tarihten çekildi ama İslâm tarihten çekilmedi. Müslümanlar emperyalistlere karşı destansı bir direnil gösterdiler. Bunun en mükemmel ve son örneği Gazze direnişi.
İkinci Dünya Savaşı'nı Allah emperyalistlerin başına bela etti. Üçüncü Dünya Savaşı yine bu coğrafyada ve bize karşı tezgâhlanıyor.

Yusuf Kaplan



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >