Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
156
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hakiki Taşköprü Kastamonu Sarımsağı - 35 TL
Şehir : #Adana
İlan Türü : #Satılık
Ürün Çeşitleri : #Diğer
Kondisyon : #Sıfır
X
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Taşköprülüyüm ve amcam 16 yıldır sarımsak yetiştirmekte. Mahsül oldukça iyi ve bakımlı. Kastamonuya her sene tatil için gelirim ve yanımda 500 kg dan fazla sarımsak getiriyorum.

İstanbulda Kastamonu sarımsağı diye başka illerden ve ithal sarımsaklar satılıyor. Ve fiyat da oldukça pahalı. Benim getireceğim sarımsağın tadından ve yapısından direk Taşköprü sarımsağı olduğunu anlayabilirsiniz.

Bu fiyatlar DH kullanıcılarına özeldir. Başka yerlerde bir tık yüksekten satmaktayım. Corona için birebir mükemmel bir ilaçtır. Bu fiyata böyle sarımsak bulmanız İstanbulda mümkün değil.

İri boy Taşköprü sarımsağı - 45 TL
Orta boy Taşköprü sarımsağı - 35 TL

Toplu alıma birkaç lira indirim yapabilirim. Daha fazla indirim istemeyiniz. Taşköprü pazarında bile oldukça pahalı bir ürün..

Ayın 15'i gibi İstanbula dönüyorum. İstanbul'dan elden alacaklar o tarihe kadar bekleyebilir. Kargo isteyenlere hemen kargolarım. Kargo ücreti alıcıya ait.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 8 Ekim 2020; 23:15:56 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.