Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
886
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GYTE Bilgisayar mı, seneye kalmak mı ?
T
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, en kötü Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hedefiyle başladığım bu seneye, YGS sonrası hiç çalışmayarak MF4'te 54bin sıralama yapmış bulunmaktayım.Araştırmayı seven, kendimi geliştiren bi insanım. Yani üniversiteye yatmaya gitmeyeceğim. GYTE Bilgisayar Mühendisliği geçen seneye göre kıl payı tutuyor gibi. Sizce GYTE'ye gitmeli miyim, yoksa bi sene daha hazırlanıp Hacettepe, Marmara, Ege Üniversitesi bilgisayar için mi çalışmalıyım?



-
10 yıl
Yüzbaşı

1 sene daha hazırlanıp daha iyi yapıp hem sosyal hem egitim olanakları iyi olan bir yeri tercih edebilrsin fakat sadece eğitim öğretim kalitesi, lab imkanları olarak karsılastıracak olursak GYTE ye giderek birşey kaybetmezsin. Hacettepe Marmara Ege yada YTU gibi üniversiteler kadar kaliteliegitim verir hatta daha iyidir, biraz arastırma yaparak söylediklerimi görebilrsin. Ancak Sosyal olanaklarda baya geridedir, sadece eğitim görme arastırma yapma ile yetinemem diyorsan yeniden hazırlanmak mantıklı olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 2 Temmuz 2014; 6:30:58 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.