Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
543
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Gürgençler iphone 12pro Ön sipariş Mağduriyeti.
S
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Gürgençerden aranıp ön sipariş verdiğim iphone 12pro pacifik blue 128gb cihazı teslim edilemeyeceğini ilk gelen sevkiyatlarda bu ürünün gelmediğini 2 inci sevkiyatında ne zaman geleceğinin belli olmadığını söyleyip ürünü isterseniz iptal edelim dediler.Bende iptal ettirdim.Bu şekilde ürünleri sipariş alıp son gün kala ürün yok demek hiç bir ticari ahlaka uymuyor.Başka böyle bir mağduriyet yaşayan varmı aramızda?Birde 128gb pacifik blue cihazın hiç bir firmaya gitmediğini ve onlarında gönderemeyeceğimi söylüyorlar bana bilginiz olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
3 yıl
Teğmen

Yapılan büyük bir terbiyesizlik, paranızı kim bilir 1 haftadır kullanıyorlar ve 1 hafta sonunda o ürün gelmeyecek diyorlar ayıptır. Rezilliktir. Umarım bari en azından size bir indirim tanımlarlar yada kılıf vs hediye ederler ki gönlünüzü alsınlar. Büyük bir firmaya yakışmamış...



S
3 yıl
Yarbay

Yazıklar olsun



E
3 yıl
Binbaşı

Üstat için rahatlayacak ise büyük perakende firmalarında çalışan müdür arkadaşlarımı aradım. Şu an ilk partide sadece beyaz ve graphite olduğunu söylediler.(128gb)

Hepsi sadece mavi 512gb geldi dedi.

Tabi bu bilgiler Konya mağazaları için geçerli. Herhalde genelde de durum böyledir.



S
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Aynen banada bu şekilde bilgi geçti gürgençler diğer firmalarında ürünleri gönderemeyeceğini söylediler.Ama madem ürünün gelip gelmemesi belli değil neden ön siparişe açarsın hiç açma elinde olanları aç biz tüketicilerde ona göre seçimiizi yapıp son gün kala mağdur olmayalım.Bu arada verdiğiniz bilgi içinde çok teşekkür ederim.İnş diper firmalar gürgençler gibi yapıp diğer arkadaşları mağdur etmez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.