Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
309
Tıklama
2
Öne Çıkarma
GTA Trilogy The Definitive Edition'ın Karşılaştırma Videoları Yayınlandı
M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
YouTube'da ENXGMA ve Real KeV3n adlı iki kanal, GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın orijinal ve yeniden düzenlenmiş sürümleri arasındaki grafik farklılıklarını ayrıntılı bir şekilde gösteren videolar paylaştı.
 
Belirtildiği üzere Remaster'lar, daha iyi görüş mesafesine, daha iyi aydınlatma sistemine ve daha iyi dokulara sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ayrıca Remaster'lar, iyileştirilmiş 3D modelleri (bazı çevresel nesneler de dahil) ve yansımaları da bünyesinde barındırıyor.
 
Remaster'lar yeni bir tarz ile hayranların karşısına çıkıyor. Modelleme konusunda oyuncular ikiye ayrılmış durumda. Bazı oyuncular karakterlerin yeni bir tarza bürünmelerini severken diğer kısım ise bu durumdan yakınıyor. Çünkü yeni karakter görüntüleri orijinallere göre daha çok cartoon (çizgi film görünümü) tarzda.
 
Orijinal oyunların Unreal Engine motoruna aktarılmasıyla beraber yeni bina dokuları, yağmur - sis atmosferi ve çeşitli efektler de oyuna dahil ediliyor.
 
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın 11 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülecek.
 
Karşılaştırma videoları
 
 
 
 




B
2 yıl
Yarbay

Şahsen çok güzel olmuş daha ne istiyorlar anlamadımki.GTA V tarzı olacak herhalde bazı kişilere.



B
2 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Şahsen çok güzel olmuş daha ne istiyorlar anlamadımki.GTA V tarzı olacak herhalde bazı kişilere.


Bence de güzel. GTA V tarzı olsa bu sefer de derler ki; "Oyunun havası bozulmuş yaa." İnsanların ne istediği hiç belli değil.



B
2 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Şahsen çok güzel olmuş daha ne istiyorlar anlamadımki.GTA V tarzı olacak herhalde bazı kişilere.</blockquote>

Bence de güzel. GTA V tarzı olsa bu sefer de derler ki; "Oyunun havası bozulmuş yaa." İnsanların ne istediği hiç belli değil.


ne havası ne orijinal terimi umurumda gta 4 gibi olsa bari 5 i geçtim 4 bile değil 20 yıllık oyuna remasted yapamassın yapmamalısın remake yapmaları gerekirken fortnite olmuş, sen xbox series x alıyorsun o arkadaş 2060/3060 ekran kartı alıyor görmek istediğiniz grafik bu mu oluyor niye aldınız ki o zaman o kartları veya konsolu ! bu grafik sizi tatmin ediyorsa 570x alın o zaman veya eski ps4 konsolu al hayret birşey 2022e giriyoruz artık bu fortnite grafikleri son bulsun



B
2 yıl
Yarbay

gayet hoş olmuş bence



J
2 yıl
Yarbay

Yorumlara bakınca aklıma birbirini gösteren örümcek adamlar geldi :))



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yüzbaşı

Unity Engine değil Unreal Engine



B
2 yıl
Yarbay

Şu oyunları keşke Remake yapsaydılar daha iyi olur, sonuçta kaç senelik oyunlar.
Remake yakışırdı bunlara.



B
2 yıl
Yarbay

rtx 2080 süper ekran kartı al yada series x ps5 20 yıllık oyunu çöp gibi önüne sürsünler çamur birazda hamur gibi grafikli oyunu bu sistemlerde oynamamız için dayatsinlar şaka gibi beş para etmez remaster bu oyun ancak remake yapılarak oynanır.



D
2 yıl
Onbaşı

Remake tadında olsa daha güzel olur muydu evet, başta çok hoşlanmasam bile yeni görüntüler, videolar gördükçe ısınmaya başladım nedense, büyük ihtimal oynadığım zaman hiç şikayet etmeyeceğim, orjinal atmosferi öldürmek istememişler belli ki



B
2 yıl
Yarbay

Remake çok iyi olurdu. En azından vice city ve san andreas için. Ana yapının tarzı korunarak çok daha büyük, daha doğal ve detaylı haritaları olsa, var ya.

Umarım, Remastered den sonra Remake de yaparlar. RS para için yapar bence.

Veya Gta 6 bu üç oyunun haritasının birleşik hali olsa...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
2 yıl
Çavuş

remake yapsalar tabiki herkes daha iyi olacağı konusunda hemfikir olur. fakat ben rockstar olsam ne düşünürüm?

quote:

bu oyunlar çok sevildi, çok tutuldu, biz bunlara remake yapsak satmaz mı? satar. yapalım paraları götürelim o zaman. ne yicez taş mı yicez. hatta dur dur biz bunlara önce bi cila çeksek satmaz mı? sataar! daha çok paraa. biz remake her zaman yaparız.

bence rockstar bizi sağılacak inek olarak gördüğü için bu oyunlarda da aynı şeyi yapacak. remake yaptıktan sonra remastered yapılmaz. millet götüyle güler. ama önce remastered yaparsa sonra yine remake yapar win-win olur. alan memnun satan memnun.



J
2 yıl
Yarbay

Acaba GTA 6 da vice city yeniden yapımını göreceğimizden dolayı mı remake tercih etmediler diye düşünmüyor değilim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

2015 yılında yapılsa bu grafikler anlaşılırdı ama 2021 i haketmiyor. keşke gta 3 vc ve san andreas olarak sıra sıra yapıp daha çok özen gösterseydiler.



B
2 yıl
Yarbay

Birileri "GTA olsun Mario gibi de olsun farketmez" demesi yüzünden bu oyunların böyle çıkması firmanın işine geliyor.Bunları zaten mod yapımcıları yapmıştı zaten.Tabi önce onları engellediler.GTA V ten ve Red Dead
Redmtn. dan dodurdukları banka hesaplarına rağmen bu yaptıkları oyunculara küfürdür.Allah yedirmesin.



B
2 yıl
Yarbay

Rocstarın yaptığı terbiyesizlik pcde modlar bundan kat be kat daha iyiydi gta6 bekkeyen milyonlar varken bunu yapmak oyunculara küfürdür remaster diyerek milletin cebine göz dikmiş rezil rocstar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.