Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1123
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Grand Theft Auto Vice City - Kurtlar Vadisi Yaması v1.0
I
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Videoyu izlemek için tıklayınız


Grand Theft Auto Kurtlar Vadisi

Selamın Aleyküm arkadaşlar, merhabalar. Grand Theft Auto’nun ilk serilerinden olan Vice City, üzerinden yıllar geçmiş olsa bile oyun severlerin aklından çıkmadı ve hala aktif oyuncuları bulunuyor. Bende diğer Gta oyun severler gibi unutamadım ve halen oynarım, aynı şekilde Kurtlar Vadisi dizisi de benim için ayrı bir yeri var. Bu yüzdenden bende bu iki seriyi birleştirmeye karar verdim. Boş vakitlerimde yaptığım bir yamadır. Mod konusunda örnek aldığım oyun Mafia The City of Lost Heaven ve ona yapılmış Kurtlar Vadisi modudur, elimden geldiği kadarıyla o moda ve oyuna sadık kaldım ve Grand Theft Auto oyunu ile harmanladım. Şu anlık Şehir Türkçeleştirmesi yapılmadı ve diğer karakterler eklenmedi ama inşaAllah diğer versiyonlarda eklemeye çalışacağım. Aşağıda oyuna eklenen ve değiştirilen bazı özellikleri sıralayacağım, okumanız modu daha iyi anlamanız için önemlidir.

Modun içinde bulunan yeni özellikler:

✓ Oyuna aksiyon müziği eklendi. (Aksiyon müziğini çalmak için "Y" tuşuna, kapatmak için "U" tuşuna basın. Ara sahnelerde ve konuşma aralarında müziği kapatmayı unutmayın, sorun olabilir.)

✓ Oyunun grafik kalitesine sadık kalarak grafikler artırıldı ve değiştirildi.

✓ Yeni parçacık efektleri eklendi ve değiştirildi.

✓ Baş karakterimiz Polat Alemdar karakteriyle değiştirildi.

✓ Her bölgeye yeni çeteler eklendi. (Düşman çetelere dikkat edin, sizi öldürebilirler.)

✓ Oyuna yeni Türkçe Radyo İstasyonları eklendi. (Damar Fm, Dost Fm, Oynak Fm, Kafa Güzel Fm, Pop Fm, Nostalji Fm, Haber Fm, Apaydin Fm, Vadi Fm gibi yeni Radyo İstasyonları.)

✓ Polisler artık yıldızın yüksekliğine göre silah değiştiriyorlar. (Yani artık 2 yıldız yaparsanız polisler Altıpatlar alır yada 3 yıldız yaparsanız Pompalı alır. Dikkatli olun!)

✓ Ara sahnelerde ve Şehir içinde Kurtlar Vadisine özgün müzikler eklendi. (Cendere, Geri Sayım ve benzeri müzikleri oyun içinde duyabileceksiniz.)

✓ Yeni Hava Durumu oyuna eklendi. (Kurtlar Vadisine uygun Gece ve Gündüz gibi hava olayları oyuna eklenerek atmosferin yaşanmasına katkı sağlıyor.)

✓ Eski jantlarda ki kalitesizlik artırıldı ve 3 Boyutlu hale getirildi. (Dediğim gibi oyunun ruhunu bozmamak için aynı jantların kaliteli halini ekledim.)

✓ Nişan alma özelliği oyuna eklendi. (Nişan alma özelliği Sniper ve Roketatarda sorun çıkarıyor bunun çözümü için: Rocketatar veya Sniper ile nişan alırken orta topu aşağı indirip sağ tıklayın. Bunu aynı anda yaparak nişan alabilirsiniz.)

✓ Mafia The City of Lost Heaven oyununda kullanılan Göstergeler oyuna eklendi. (Bu Göstergeler Grand Theft Auto oyunun eski Göstergelerine göre daha iyi olduğu için ekledim. Haritayı açmak için "Tab" tuşuna basabilirsiniz. Oyun içinde çok kullanmanız gerekecek.)

✓ Ana Menü ve bekleme ekranı değiştirildi. (Kurtlar Vadisi temasına uygun şekilde elden geçirildi.)

✓ Oyunda ki bazı desenler değiştirildi.

✓ Arabalar için yeni yansımalar oyuna eklendi.

✓ Çetelerin Silah çeşitliliği değiştirildi, artık daha ağır silahlar kullanıyorlar. (Pompalı gibi.)

✓ Oyunda ki bazı sesler değiştirildi. (Oyuna yakışmayan sesleri kaldırdım veya değiştirdim.)

✓ Oyuna yüzme sistemi eklendi. (Basit bir sistem ama artık denizde batmak yok.)

✓ Gardırop özelliği eklendi. (Artık kıyafet değiştirmek için mağazalar gitmeniz gerekmeyecek, kayıt evlerinde ki kıyafet yerinde Sağ ve Sol oklarını kullanarak kıyafet değiştirebileceksiniz.) 

✓ Yeni animasyonlar eklendi ve sorunlu animasyonlar düzeltildi. (Polat Alemdar karakterinde uygun olduğunu düşündüğüm yeni animasyonlar ekledim ve düzenledim.)

✓ Polat Alemdar Karakterine uygun yeni takım elbiseler ve diğer kıyafetler eklendi. (Beyaz Takım Elbise, Siyah Takım Elbise, Çizgili Takım Elbise ve benzeri kıyafetler.)

✓ Oyun Kurtlar Vadisi'ne uygun Türkçeleştirildi ve düzeltildi. (Türkçe yama bana ait değil, ben sadece üzerinde düzenlemeler yaptım ve sorunları giderdim.) 

ve sayamayacağım daha fazla özellik daha. Oyunu oynayarak bunları ve diğer özellikleri keşfedebilirsiniz. Mod şu anlık v1.0 Beta konumundadır. Yeni versiyonlar Allah izin verirse boş vakitlerimde çıkarmaya çalışacağım. 

Önemli bir hatırlatma yapayım: Mod, Steam versiyonu kullanılarak yapıldı ve test edildi. Diğer versiyonlarda da test ettim ama yine de modu kuracaksanız Steam versiyonunu kullanın. Bu arada Dep ayarlarını yapmayı unutmayın, yoksa oyuna girerken "Unhandled Exception" hatası alabilirsiniz. Bu ayarın nasıl yapılacağı hakkında bilgi internet üzerinde mevcuttur. 

Unutmadan Kurulum talimatlarına harfiyen uyun, sorunsuz oynamanız için bu gerekli. İnşaAllah bu yamayı beğenirsiniz, Apaydin Games olarak iyi oyunlar dilerim. :)

İndirme Linki: https://yadi.sk/d/ja5c5ouMDcuh1Q​

SilentViper - Osman Eren Apaydın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IthinkImbright -- 12 Şubat 2021; 2:28:42 >

I
3 yıl
Onbaşı

Elinize sağlık hocam zaten böyle bir yama vardı diye biliyordum bu onun gelişmişi gibi bir şeymi?



I
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim. :) Hayır, bu tamamı ile bana ait yamadır. Sıfırdan Grand Theft Auto oyunu üzerine yapılmış bir yamadır. :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.