Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1477
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gopro Hero 5 ana konu su nerde?
K
9 yıl (1278 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ana konusu yada yardım isteyebilecegim bi konu yokmu acaba kusura bakmayın ben bulamadım da? önceki sorunumu hallettim kendi başıma. o soruyu sildim şimdi başka sorunum var.


ŞArjı %100 yapıyorum kullanmaya başlıyorum 1dkk da %2 düşmeye başlıyor ve cok cabuk düşüyor şarjı. kurcalarken bi bakmışım %78 oluor. daha dogru düzgün kullanamadan.


Ne yapmam gerekiyor acaba? Bu normalmidir acaba?



Edit: soru değişikligi..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 22 Mart 2017; 17:57:24 >

E
9 yıl (587 mesaj)
Teğmen

Bilgisayar ile deneyin wi-fi bağlantıda sorun olacak mı görebilirsiniz böylece windows veya mac için captur yazılımı mevcut biliyorsunuzdur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl (1278 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim sorunu çözmüş bulunmaktayım. Yeni aldıgım 64gb samsung kartı biçimlendirmeden takmıştım. Biçimlendirip tekrar denedim düzeldi.




Bu mesajda bahsedilenler: @ekko
K
9 yıl (1278 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Valla cok çabuk şarjı bitiyor çağresini bulamadım :/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.