Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1475
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gopro Hero 5 ana konu su nerde?
K
9 yıl (1278 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ana konusu yada yardım isteyebilecegim bi konu yokmu acaba kusura bakmayın ben bulamadım da? önceki sorunumu hallettim kendi başıma. o soruyu sildim şimdi başka sorunum var.


ŞArjı %100 yapıyorum kullanmaya başlıyorum 1dkk da %2 düşmeye başlıyor ve cok cabuk düşüyor şarjı. kurcalarken bi bakmışım %78 oluor. daha dogru düzgün kullanamadan.


Ne yapmam gerekiyor acaba? Bu normalmidir acaba?



Edit: soru değişikligi..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 22 Mart 2017; 17:57:24 >

E
9 yıl (587 mesaj)
Teğmen

Bilgisayar ile deneyin wi-fi bağlantıda sorun olacak mı görebilirsiniz böylece windows veya mac için captur yazılımı mevcut biliyorsunuzdur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl (1278 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim sorunu çözmüş bulunmaktayım. Yeni aldıgım 64gb samsung kartı biçimlendirmeden takmıştım. Biçimlendirip tekrar denedim düzeldi.




Bu mesajda bahsedilenler: @ekko
K
9 yıl (1278 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Valla cok çabuk şarjı bitiyor çağresini bulamadım :/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.