Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
328
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Google Stadia artık birçok Android telefonu destekleyecek
U
4 yıl
General
Konu Sahibi



Aslına bakarsanız, Google'ın Stadia ile olan bulut oyun tutkusu, ülke ve cihaz sınırlamaları nedeniyle beklenen başlangıcı yapamadı. Ancak şirket şimdi uygulamaya geçirdiği planlarıyla, Google Stadia'nın etki alanını genişletme çalışmalarını sürdürüyor.



Ayrıca Bkz.4-15 yaş arası çocuklar günde 80 dakika TikTok videoları izliyor



Google bundan böyle daha fazla Android cihaz için deneysel Google Stadia desteği sunmaya başladı. Bu da telefonunuzun Stadia uygulamasını indirebildiğiz sürece, kullanmaya  hazırsınız anlamına geliyor. Uygulamayı açıp çalıştırdıktan sonra, "Bu cihazda oynat" seçeneğini bulmanız ve Experiments (Deneyler) sekmesine gitmeniz gerektiği belirtilmiş. Ancak Google, Stadia'yı destekleyecek olan cihazların hangi gereksinimlere sahip olduğunu belirtmiş değil.





Dokunmatik ekran kontrolleri geldi



Stadia oyuncuları için bir başka yeni özellik ise özel bir fiziksel denetleyiciye ihtiyaç duymadan oyun oynamanıza izin veren dokunmatik ekran kontrolleri. Yeni özelliğe, ayarlar menüsündeki yeni "dokunmatik oyun kumandası" seçeneğinden erişilebiliyor. Google ayrıca Stadia çözünürlük çıkışınızı, oynadığınız her cihaza manuel olarak ayarlamanızı sağlayan özelliği de aktif duruma getirdi.



Google Stadia şu anda ABD, İngiltere, Belçika, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Hollanda, Norveç, İspanya ve İsveç dahil olmak üzere yalnızca 14 ülkede kullanılabiliyor. Dev şirket Stadia'nın varlığını mümkün olduğunca hızlı bir şekilde daha fazla cihaza ve bölgeye genişletmeye kararlı.



Kaynak:https://community.stadia.com/t5/Stadia-Community-Blog/This-Week-on-Stadia-It-s-a-great-time-to-buy-the-game-you-want/ba-p/24303

 Haberi Portalda Gör

A
4 yıl
Onbaşı

Geforce Now varken kimse kolay kolay Stadia üzerinden oyun alıp parasını boşa harcamaz.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Yüzbaşı

Bu gidişle birkaç seneye Google mezarlığındaki yerini alır.




R
4 yıl
Yarbay

Harbiden Nvidia resmen balyozla vurdu Stadia'ya



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Altnz47
D
4 yıl
Yarbay

VPN ile Frankfurt'a bağlandığım halde gayet kusursuz deneyim sundu. Demek ki İstanbul'da sunucuları olsa, 1ms ping değerim ile harikalar yaratırdı. Şahsen beğendim, GeForce Now'da benzer deneyimi sunmuştu. Bakalım 1 aylık deneme sürem devam ediyor.

Birkaç ekran görüntüsü aldım.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Tarayıcı: Edge.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.