Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
135
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Google Mesajlar'a mesaj iletim zamanı planlama özelliği geldi
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi



Google bir süre önce Google Mesajlar uygulamasında, dağınıklığı azaltmak için görüşmelerinizi kategorilere ayırmanıza olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sunmaya başladı. Bu özellik henüz tüm kullanıcılara ulaşmamış olsa da şirket, sunucu tarafı güncellemesiyle Google Mesajlar'da yeni bir özellik daha sunmaya başlıyor.



Google Mesajlar, daha sonraki bir tarih veya saatte kısa mesaj göndermenize olanak tanıyan bir planlama özelliğini kullanıma sunuyor. Bu özellik ile tam olarak mesajlarınızı göndermek  istediğiniz zamanları seçebileceksiniz.



Ayrıca Bkz.Google Pixel 5, ters kablosuz şarj kullanımını kolaylaştıran bir özelliğe sahip



Google Mesajlar'da mesaj iletim zamanı ayarlama



Google Mesajlar'da mesaj planlama  özelliğine sahipseniz, bir tarih ve saat ayarlamak için Gönder düğmesini basılı tutmalısınız. Gönder düğmesine basılı tuttuktan sonra açılan sayfada görülebileceği gibi Google, önceden eklenmiş birkaç plan sunuyor ancak aklınızda belirli bir zaman varsa aynı sayfada yer alan 'Tarih ve zaman seçin' seçeneğine girerek oradan istediğiniz bir tarih ve saati ayarlayabilirsiniz.



https://twitter.com/besaireddy/status/1323865351830999046



Planladığınız mesajlar, sohbette yanlarında bir saat simgesi ve altlarında "Planlanmış mesaj" yazısıyla birlikte görünecek. Planlanan mesaja dokunduğunuzda, içeriğini ve zamanlamasını güncellemenize izin verecek bir pencere açılır. Açılan pencere ayrıca, planlanan mesajı silme veya hemen gönderme seçeneklerini de içeriyor.



Google Mesajlar'a gelen bu güncelleme şu an için sadece belirli kullanıcılara gelmiş olarak görünüyor. Mesaj planlama özelliği, tahminler doğrultusunda yakın bir zamanda uygulamaya entegre edilerek küresel çapta kullanıma sunulacak.



Kaynak:https://www.slashgear.com/google-messages-is-quietly-adding-a-new-text-scheduling-feature-04645831/

 Haberi Portalda Gör

M
3 yıl
Yarbay

Zamanında Samsung Wave'de kullanırdım.




A
3 yıl
Yüzbaşı

Gece 12 de doğum günü kutlama çılgınlığına altenatif çözüm önerileri :) sen yaz planla gece 12 de atsın miss.




C
3 yıl
Yüzbaşı

Google'nin böyle bir özelliği düşünmesi güzel yakın zamanda whatsapp'a da gelse ne iyi olurdu




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.