Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
192
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Google Datally uygulamasının macerası kısa sürdü
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Bugün geniş bant internet artık yaygın kullanılıyor olsa da halen kota büyük bir sorun. Diğer taraftan yavaş internet erişimi olan bölgeler de hesaba katıldığında komple bir çözüme ihtiyaç duyuluyor. Pek çok uygulama gibi Google Datally de bu ihtiyaçtan doğmuştu.


Google Datally neler sunuyor?


Google Datally kullanıcının internet verisi tüketiminde tasarruf yapmasını sağlıyor. VPN bağlantısı kuran uygulama kurulu uygulamaları analiz ederek gerekli olmayanları engelliyor veya belirli bileşenlerin tüketimini kısarak tasarruf sağlıyor. Ayrıca veri tüketimini gösteriyor ve diğer kullanıcılar tarafından onay verilmiş WiFi noktalarını belirtiyor.


Ayrıca Bkz.Mi Note serisi geri mi dönüyor?

Bir süredir Datally uygulamasının Android 10 ile uyumlu olmadığı belirtiliyordu. Şimdi ise uygulama tamamen mağazadan kaldırılmış durumda. Sadece uygulamayı indirmiş olanların kullanması durumu söz konusu.


Google neden uygulamayı kaldırdı bilinmiyor ancak bu konuda rakipler olduğu için beklendiği kadar kullanıcı toplayamamış olabilir. Şu an için kurulu cihazlarda çalışıyor olsa da VPN servisinin bir süre sonra kapatılması olası.


 

 Haberi Portalda Gör

İ
5 yıl
Yarbay

Böyle bir uygulama mı vardı?




R
5 yıl
Yarbay

D
4 yıl
Yarbay

Translate epey gelişmiş.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.