Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
3787
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Google: Android 2.2 Froyo ilk olarak Nexus One'a gelecek
L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi






Google'ın I/O 2010 konferansında Android 2.2 Froyo'yu resmen tanıtmasının ardından, Twitter'dan yayınlanan bir mesaj Nexus One'ın Android 2.2 Froyo'ya sahip olacak ilk telefon olacağını ortaya çıkardı.


Google'ın "googleio" adlı resmi kullanıcı hesabı altında yayınlanan mesajda "Froyo, Nexus One'a yakında geliyor" mesajı verildi. Bilindiği üzere Google Android işletim sisteminin yeni versiyonları ilk olarak Nexus One için yayınlanıyor. Google'ın OTA (Over the Air) yöntemi ile Nexus One kullanıcılara Android 2.2 Froyo'yu anında ulaştırması bekleniyor.


Google Android'in yeni sürümü 2.2 Froyo'nun Nexus One üzerinde yapılmış tanıtım videosu yayınlandı. İşte Android 2.2 Froyo ve Nexus One



 



 Haberi Portalda Gör

C
14 yıl
Binbaşı

Hadi hayırlısı bu sefer içimden bir adroidli cihazla cebelleşmek geliyor.Win bir yere kadar.



B
14 yıl
Yarbay

flash ile ilgili bir konuya değinmiyorlar.. acaba demoda gösterdikleri gibi flash desteği ile mi geldi??



S
14 yıl
Yarbay

En iyi iPhone katili diyebiliriz, değil mi ?



L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, Android 2.2 Froyo'da flash palyer 10.1 yer alacak. bunu daha önce başka haberlerde videolu olarak yayınlamıştık. Bunun aksini gösteren herhangi bir haber yayınlanmadı :)



L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

S
14 yıl
Yarbay

...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 3 Temmuz 2010; 17:30:47 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.