Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
181
Tıklama
0
Öne Çıkarma
God of War yönetmeninden yeni proje yolda!
A
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Moon ve Warcraft filmlerinin yönetmeni Duncan Jones kısa bir süre önce God of War‘ın yönetmeni Cory Barlog ile bir araya geldi. Anlaşılan Jones, Barlog’dan bir senaryo hakkında fikrini istedi ve görüşme sırasında Barlog, bir sonraki projesi hakkında fikirlerini paylaştı. Jones’a göre, bir sonraki proje God of War’dan da iyi bir başyapıt olabilir.

Jones önce kendisinin ve Barlog’la birlikte bir fotoğrafını Twitter‘da yayınladı. Ardından gelen paylaşımda Barlog’un bir sonraki projesi hakkında bildiklerini anlattı. Jones’a göre Barlog’un yeni projesi God of War‘dan daha öte.

Comicbook.com, bu tweet üzerine bir makale yazdı ve Barlog’un makaleye olan tek cevabı, kızarmış yüz emojisi oldu. Şimdilik tüm bunların ne anlama gelebileceğini merak eden hayranları cevapsız bırakmak zorunda. Barlog’un God of War’dan başka, yeni bir projesi mi var? Ya da Kratos’un bir sonraki macerası o kadar fantastik ki, selefinin başarısını aşacak mı? Bir süre daha bu sorularla bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Elimizde somut bilgiler olmamasına rağmen Sony Santa Monica Studios‘tan gelen son açıklamalara göre God of War için yeni oyununun gelmesi kaçınılmaz. Bununla birlikte olası bir devamı oyunu, serinin kaldığı yere bakılırsa çok daha destansı olabilir.