Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
455
Tıklama
0
Öne Çıkarma
God of War Ragnarök'ta gizli şiirler: Sony oyunlarına sürpriz gönderme
E
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

God of War Ragnarök'ta gizli şiirler: Sony oyunlarına sürpriz gönderme
God of War Ragnarök ve Sony ikilisi oyuncuları şaşırtan şiir göndermeleri ile gündemde. Zira bu yapımın içerisinde keşfedilen şiirler aslında Sony'nin en ünlü oyunlarına sanatsal göndermeler yapıyor.



Ayrıca Bkz.God of War Ragnarok - inceleme: PlayStation yine yaptı yapacağını! 



God of War Ragnarök şiirler ile ne anlatıyor?



Bu oyundaki evrenleri gezmeye başlayan oyuncuların bulduğu yazılı içeriklerin God of War serisi ile ilgili olmadığı ortaya çıktı. Normalde bir God of War yapımında genellikle başka bir God of War oyununa atıfta bulunulur.



Kvasir'in Şiirleri başlığı altında toplanan 14 adet gizli şiir mevcut. Her şiir PlayStation'a özel olarak geliştirilen bir oyunu temsil ediyor. Bu oyunların arasında Horizon: Zero Dawn, MLB the Show, Death Stranding ve Uncharted var.



God of War Ragnarök'ta gizli şiirler: Sony oyunlarına sürpriz gönderme
Şiirlerde adı geçen oyunların ismiyle neredeyse eş anlamlı olan mizahi isimler kullanılmış. Mesela Journey isimli oyunun Türkçe karşılığı seyahat / yolculuk. Sony ve God of War yapımcıları bu oyuna atıfta bulunmak için Trip kelimesini seçmiş.



Bu kelime de dilimizde aynı anlamlar eşliğinde kullanılabiliyor ancak ufak tefek farklılıklar mevcut. IGN tarafından yayımlanan ilgili haberde bütün şiirlere erişilmiş.




Kaynak:https://www.ign.com/articles/god-of-war-ragnarok-players-are-finding-poetic-references-to-sonys-biggest-franchises

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.