Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
330
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GKD Mini Plus retro konsollar Avrupa’ya geliyor
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

GKD Mini Plus retro konsollar Avrupa’ya geliyor
İlk dönemlerde düşük kaliteli ekranları ile belirli sayıda oyun oynatan retro konsollar revaçta iken bugün nispeten güçlü donanımları ve emülatör yazılımları ile geniş bir yelpaze sunan konsollar pazara hâkim olmaya başladı. Game Kiddy bunlardan birisi.



GKD Mini Plus ve GKD Mini Plus Classic



GKD Mini Plus oyun konsolu 3.5 inçlik ekranında 640x480 piksel çözünürlük sunuyor. 4 adet Cortex-A55 çekirdekli Rockchip işlemcisi yanında 1GB RAM ve 32GB depolama yer alıyor. 3000mAh batarya 8 saate varan kullanım sunarken Bluetooth ve Wi-Fi ile de yerel ağda ortak oyun oynamak mümkün.



Ayrıca Bkz.Anbernic bu kez OLED ekranlı bir el konsolu duyurdu



GBA, GB, NEOGEO, MD, PS1 gibi 20 farklı konsol emüle edilebiliyor. Modelin USB Tip-C girişinden bağlanan çift joystikli bir aksesuarı da mevcut. Fiyatı 139$ olarak Avrupa’da satışa sunulacak. GKD Mini Plus Classic konsolu ise çift joystik yapısını entegre olarak sunuyor. Bu sayede daha ince bir gövdeye sahip. Fiyatı 179$ olarak Kickstarter üzerinde destek arayacak.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/11/25/gkd-mini-plus-retro-handheld-consoles-price-revealed-for-global-market/

 Haberi Portalda Gör

O
geçen yıl
Onbaşı

Telefon varken daha güçlü bir şey sunmaları lazım



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
geçen yıl
Yarbay

Telefona her emuluatoru kurabiliyormusun kurabiliyorsan nasıl yaptığını anlatırmısın hele ki iphone ise telefon hiçbir emuyu kuramasın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @OldWOLFim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.