Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
614
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Giriş seviyesi için nikon d5100 ve piyasası?
S
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Ben ne zamandır slr makine almak istiyordum. Açıkcası çok bilgim yok ilk kez kullanıcam. Bir bayan arkadaş gold dan nikon d5100 almıştı. Cihazın lensi kırılmış ve satmak istiyor. Bildiğim bi makine ve 1 yılı doldu. 1000-2000 arası shutter olması lazım. Ekime 2014 e kadar garantili. Kutusu çantası vs mevcut.

- öncelikle bu temizlikte bi d5100 body nin ortalama fiyatı nedir? Araştırdığımda çok uygun ve çok uçuk rakamlar gördüm.

- giriş seviyesi için iyi bir cihaz mı?

- ve aldığımda lens olmayacağı için fiyat-performans ürünü sayılabilecek, uygun fiyatlı giriş seviyesi lens olarak ne almalıyım?



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
10 yıl
Binbaşı

18-55mm almanin manasi yok.
18-105mm is gorebilir.
Portre lense gecmek isterseniz makinenin af motoru yok, bunu goz onunde bulundurun.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
10 yıl
Teğmen

Omur boyu kullanacaginiz ve mukemmel bir lens olan 35mm yi oneririm. İkinci olarak lensi kirilinca makine satilmaz, emin misiniz bir sorun olmadigina? Son olarak 1400 tl sifir govde satiliyor, ben olsam 900 tlden fazlasini vermem.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yakın bir arkadaşım, bir sorun olcağını sanmıyorum olursada halledilir. Hatta lens kırılmadan da satma niyetindeydi ancak sıfır alıp o kadar para verince kıyamıyordu. Lens kırılınca tekrardan masraf yapıp pek fazla kullanmam diye satıyor. Bu arada lens kırılmış dediğim focus yaparken takılıyormuş sanırım ortadaki merceği tutan taraklar mı kırılmış öyle bir durum acaba bunu tamiri mümkün mü?

Tam fiyat konuşulmasa da 700-800 arası bi fiyatta anlaşırız gibime geliyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Coca-Cola
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.