Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
9283
Cevap
631173
Tıklama
58
Öne Çıkarma
Cevap: GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet (323. sayfa)
_
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

Gıbırnet;

  • Taahhütsüz internet... Alakası yok !!

Taahhütsüz diye içeri alıp resmi gerekçesini ispatlayamayan (resmi yazı istedim vermediler) bir kural ileri sürüp (telekomun kuralı 90 gün çıkış yapamazsınız) sizi 3 aylığına kendilerine bağlı tutan bir firma. erken çıksanız hak onlarda çıkmasanız onlarda. her türlü kardalar.

3 ay ben bağlı kaldım, 3 ay sen bağlı kaldın derken veremedikleri hizmeti yürütmeye çalışan bir kuruluş.

Şunu deseler mantığım alır, "aga masraf ediyoruz bizi 3 ay idare et" ama dediğim gibi resmi kanunda olup olmadığını bilmediğimiz bir sebepten bağlanmamız içler acısı.

ne büyüttün bee !!!??? 3 ay ne var ki ? 3 ay ben 80-100 vereyim, 3 ay sen ver, oooh mis !

iyi de sorunun ne ?

  • sürekli olarak sorun ya telekomda oluyor ya kabloda ya da modemde. bi kerede "aaa bizde sorun varmış" olmuyor. (farklı modemler denendi, sorun aynı. modem, hat, kablo, telekom hatalı)

eski iss de aynı altyapı, aynı kablo ve aynı modemle yıllarca internet kullanılırken bu firmada 3 nün birden sorun çıkarması da ayrıca üzdü beni. o kadar sene bozuk modemle, kopuk hatla internet kullanmışım. Allah 'tan gıbırnetteki arkadaşlar farkettiler, söylediler de sorunlu cihaz ve altyapı ile internet kullandığımı anladım.

  • eski iss de sorunsuzdu da niye buraya geldin? fiyatı cezbetti, ucuz etin yahnisi dedik ama ne tat var ne tuz !

Kısaca, "dur şu firmayı bir deneyeyim" diyeceklere;

  • Taahhütsüz adı altında ama değil ! interneti 90 gün kullan(ama)manızı istiyorlar.
  • Verdikleri hizmet stabil değil sürekli değişken. Kablo ile kullanacaklar bir yere kadar tamam, wifi ile hız bir bakmışsın 5-10 bir bakmışsın 35-40.
  • Abone olmadan önce veririz dedikleri hızı abone olduktan sonra göremiyorsunuz. öncesinde altyapınız 77mbps hız destekliyor denilirken abone olunca 60mbps ye kadar alıyorsunuz dediler.

Kısaca, macera aramayın. Türk telekom bile bilmiyor alt yapı sağladığı firmadan 90 gün çıkış yapılamayacak olduğunu. işkembeyi kübradan bir kuralla 90 gün içerdeyiz. çıkınca görüşürüz.

Bu arada, yiğidi öldür, hakkını yeme demişler. whatsap destek hatlarının olması, hızlı dönüş sağlamaları, dil ve üslup 10 numara. diğer servis sağlayıcıların örnek almaları gereken bir hizmet. teşekkürler ama bir tek o iyi.

Sağlıcakla.
Sanırım yeni abonelikte kurulum ve aktivasyon ücreti alınmıyor bundan kaynaklı ilk 3 ay çıkış durumunda bedel talep ediliyor ?



G
3 yıl
Binbaşı

Değerli abonemiz,
Türk Telekom ile yapılan sözleşmeler gereği İŞLETMECİ DEĞİŞİKLİK(CHURN) 90 gün kuralı mevcuttur.
90 günü doldurmayan aboneler işletmeci değişikliği yapamamaktadır.
Sanırım firmanınız İşletmeci değişiklik(CHURN) sözleşmesini okumamış,değişiklik talebi doğrultusunda sisteme devre numaranız girildiğinde otomatik olarak tarafımıza başvuru gelmeden sistem 90 gün uyarısı vermektedir.
Geçmek istediğiniz firmanın imzaldıkları ilgili sözleşmeyi detaylı bir şekilde incelemelerini tavsiye ederiz
Sağlıklı günler dileriz!




Bu mesajda bahsedilenler: @trkkrsy
R
3 yıl
Yüzbaşı

Geforce now problemi yaşayan var mı acaba çok kötü değerler gösteriyor ?Şuan fotoğraf ekleyemiyorum site sıkıntı çıkarıyor ama %6 paket kaybı 65 ms gecikme 14mbps hız gösteriyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiseReise -- 13 Mart 2021; 5:35:9 >

T
3 yıl
Yarbay

arkadaşlar istanbul'da internet erişim problemi yaşayan var mı ? 1 dk falan sürüyor tekrar geri geliyor. VDSL ışığı sürekli yanıyor hat kopmuyor yani ama internet erişimi 1 dk gidip geliyor gün içinde, bu dediğim bazen günde 2 defa bazen 5 defa oluyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
3 yıl
Teğmen

İstanbulu bilemiyorum ama Manisada gıbırdayken benimde başıma geliyordu..

Gıbırdayken demişken geçiş onayımı bugün saat 18:03 te yapıp hattımı 18:03 te kapatan gıbıra teşekkür ediyorum haftasonu dolayısı ile diğer firmaya geçişim pazartesiye sarksada mühim değil aboneniz değilim artık :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DennisLars
T
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmhizli

İstanbulu bilemiyorum ama Manisada gıbırdayken benimde başıma geliyordu..

Gıbırdayken demişken geçiş onayımı bugün saat 18:03 te yapıp hattımı 18:03 te kapatan gıbıra teşekkür ediyorum haftasonu dolayısı ile diğer firmaya geçişim pazartesiye sarksada mühim değil aboneniz değilim artık :)
Hayırlısı olur hocam umarım hangi firmaya geçtiniz ?, GIBIR'ın müşteri hizmetlerinden memnun olsamda internet hizmeti konusunda stabil değiller maalesef bende değişiklik yapacağım gibi duruyor.



G
3 yıl
Binbaşı

Merhabalar:

Değerli müşterimiz. Yaşamış olduğunuz DNS serveri ile bir hiç bir şekilde ping süresi garantisi vermemekteyiz. Anlık olarak kullanmış olduğunuz servislerden kaynaklanan bölgesel sorun sebebiyle farklı lokasyon üzerinden çıkışı sağlanıldığından dolayı. ping yüksek görünebilir.


İyi günler dileriz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 14 Mart 2021; 16:4:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Gökkubbe
M
3 yıl
Yüzbaşı

Aynmı sorun var ama dur bakalım çözecekler inşallah birkaç seneye...




Bu mesajda bahsedilenler: @halikjk
B
3 yıl
Çavuş

Aboneliğinizi iptal edin ? Neden taşımak istiyorsunuz ki ? İptal başvurusunda 3 ay şartı ortadan kalkıyor.Kimse size iptal ettin diyemez.Siz taşımak istediğiniz için problem yaşanıyor sanıyorum.Firmayıda böyle ithamlar altında bırakmamış olursunuz.Bunu genel olarak bütün ISS ler uyguluyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @trkkrsy
M
3 yıl
Yüzbaşı

bugün 4 kez dsl koptu arıza kaydı açtırdık ama sanırım hafta içi dönerler. (umarım)



S
3 yıl
Yüzbaşı

arka arkaya yapılmış 2 test.
konum ankara, altyapı fftb
biri yurtiçi diğeri yurtdışı server

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



O
3 yıl
Teğmen

100mbit fiber bağlantıda, anlık olarak kablolu hız sonuçları bu şekilde, GIBIRnet yetkilisi hattımda sorun olmadığını ve aldığım hızın 113mbit olduğunu söylüyor, bende bu kablolu bağlantıdaki (illa kablolu illa kablolu dedikleri için) sonuçları atmama rağmen yapabilecek birşeyimiz yok dediler :)

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obreus -- 14 Mart 2021; 22:45:35 >

G
3 yıl
Binbaşı

Merhabalar;
Abone bilgilerinizi özelden paylaşırsanız sizlere kanıtlı bir şekilde sonuçları paylaşabiliriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @berfos
M
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: halikjk

İstanbul'da değilim ama ben de fark ettim. Enteresan olanı dediğiniz gibi hat hiç kopmuyor hatta modemin loglarında bile gözükmüyor ama internet bir kaç dakika gidiyor. Sanki firewall'dan tüm internet bağlantısı kesip bir kaç dakika sonra tekrar açmışsın gibi...
Ankara'da ben de sıklıkla yaşıyorum bu durumu, bazen internet anlık gidip geliyor. Daha önce TTNet ile hiç böyle bir durum yaşamıyordum. Neyse ki oyun, download v.s. gibi şeylerle işim yok, sırf evde internet var demek için duruyor ve her türlü işimi görüyor. Ama bazen telefona 600-700 mb bir dosya indirsem ara ara dowload hızı 0,00MB diyip bekliyor, sonra devam ediyor.



C
3 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar gıbır geçtim geçeli ts giriş yapamıyorum. WOT oynuyorum klanlara giriş yapamıyorum. TS sunucularından ip engelinin kaldırılması gerekirmiş. Bunu başka çözüm yolu yok mu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
4
3 yıl
Çavuş

Altyapım 66 mbps destekliyor 100 mbps paket alsam kaç mbps gelir evime.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GIBIRNET
C
3 yıl
Teğmen

ts ne hatası veriyor ss ekleyebilirmisin ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cengo42
G
3 yıl
Binbaşı

Merhabalar:

100 mbit paket seçmeniz durumunda. Adsl ve Vdsl alt yapılar bakır kablo üzerinden tarafınıza ulaşmaktığından dolayı. Bu durumda yer altı kabloların ekli olması bina içi tesisatınızın durumu ve dslam kabin uzaklığınız ve bağlı bulunmuş olduğunuz kabin yoğunluğu sebebiyle alabileceğiniz hız durumu değişkenlik gösterebilir. Tarifelerimiz " Kadar" ibareli olup alt yapınızın kapasitesine göre sizlere hız sunmaktayız.

İyi günler dileriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @42Osman42
G
3 yıl
Binbaşı

Merhabalar:


Değerli müşterimiz. Türknet tarafına bırakmış olduğunuz geçiş formunuz firmamız tarafından 48 saat içerisinde onaylanmış olup şu anda firmamız ile bir ilişkiniz olmadığınızı belirtmek isteriz. Yaşamış olduğunuz internet probleminiz için firmanızın destek hattına başvurmanız gerekmektedir.


İyi günler dileriz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 22 Mart 2021; 22:59:56 >


Bu mesajda bahsedilenler: @iyaan