Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
26035
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Gereksiz Mesajlar bölümü hakkında...
Etiket : #Vurgulu
M
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu bölümün açılış amacı deneme mesajları yapılabilmesi içindir. Şu konu çok fazla açıldı, şu konu kilitlendi, şu konu silindi gibi şikayetler etmeyiniz. Küfür, hakaret veya diğer forum kuralı ihlali durum olursa müdahale yaparız.

Buradaki serbestlikten rahatsız olacaksanız, konuların bu kadar serbestçe açılmadığı bölümleri kullanabilirsiniz.

Açtığınız konulara çok değer veriyorsanız bu bölüme güvenmeyin. Bu bölümde silinme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Neden silindi gibi bir serzenişte bulunmayınız. Üyeler özgürse yöneticiler de aynı şekilde özgürdür burada. (İstisnai durumlarda incelemeye alır kontrol ederiz, ama aksi bir durum yoksa silinen topicler için açıklama yapmak zorunda değiliz, bunu bizden beklemeyin ya da özel olarak başvurun açıklama için).

Burası serbestliği nedeniyle muhabbet ortamı için kullanılıyor da olabilir. Bu sorun değil. Ama açılan topiclerin gereksizliliği, fazlalığı veya eksikliği konusunda ciddi polemiklere girecek tartışmalar yapmayınız. Eğer bu bölümü sadece muhabbet yapma bölümü olarak düzenlersek ve öyle davranırsak sizleri kısıtlayacağımız ve sıkacağımız için bu şekilde davranmıyoruz.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

M
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herhangi bir küfürü veya hakareti çağrıştıracak kısaltma kelimeler bile kullanmaktan şiddetle kaçınınız. Bizimle "ben aslında bunu demek istememiştim, başka anlamı vardı" şeklindeki polemiklere kesinlikle giremeyeceksiniz, çünkü kısaltmalar tersten veya bir kaç harfi değiştirilerek yazılmış olsa bile; biz, kötü olan anlamını yorumlayıp yaptırım uygulayabiliriz. Bu yüzden cümlelerinizde net ve açık olunuz, darda kalmadıkça kısaltma kullanmayınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.