Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
797
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gerçekten ekonomik sorunun dış güç olduğuna inaniyor musunuz?
G
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Halk bir hükümeti 16 yıl seçip sonra dış güçler müdahale edebilsin ve ekonomiyi alt üst etsin diye mi oy veriyor bu nasıl bahane?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

İ
6 yıl
Çavuş

İyi bir şey olursa içeridendir kötü bir şey olursa hep dışarıdandır ülkeyi melekler yönetiyor.



L
6 yıl
Binbaşı

Hikaye işte işlerine nasıl geliyorsa onu söylerler. Şu an özellikle Avrupa bizim ekonomimizin çökmesinden korkuyor. Adamların parası bizde. Biz batarsak bunlarda sıkıntıya girecek. ABD müdahale ediyor mu ediyor. Ama çökertmeye falan çalışmıyor. Kredileri tamamen kesseler, yatırımcıları tamamen çekseler, bütün ilişkileri askıya alsalar zaten batarız. Ayrıca dış güçler oyun oynuyor demenin ne anlamı var? Her ülkenin dış mihrakları olabilir önemli olan senin ne yapacağın. Sen güçlü bir devlet olsaydın böyle 2 yaptırımla paran pula dönmezdi.



O
6 yıl
Yüzbaşı

komsu gelmis eve tas atmis ev yikilmis fakat 16 yillik ev sahibi de her parasi bittiginde gidip evin tuglalarinin icini bosaltmis evdeki firini kanepeyi satmis evin kolonundan demir sokmus satmis vs. simdi suclu ev sahibi midir yoksa tasi atan komsu mu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.