Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
998
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Gerçek İslam Bu Diyenler Kişiler İstemeden Siyonizme, BOP'A Hizmet Ediyor.
D
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Amerikan-İsrail elindeki medya-hollywood sayesinde İslam Dünyası kötü gösteriliyor özellikle 2000-2015 senesi bunu yaptıkları zirve dönemler Daeş işidi filan dahil ettiler sonra. Arap denince aklınıza ne geliyor kaçınızın aklına normal bir aile geliyor Lübnan da Mısır da Tunus Da hatta Suudi Arabistan'a Universite de okuyan binlerce kadın geliyor? Kaçınızın aklına eve emeğiyle para getiren Bir baba geliyor.
Yoksa Aklınıza bunlar mı geliyor?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Yukarı daki gösteriler Londra dan, bir kısmını yayınladım hepsinin elinde pankart var ortak noktayı farkettinizmi? Hepsi bir el yazısı ile yazılmış? Sloganlı pankartları tutanların bir kısmı yüzünü gizlemiş maskeli gözlüklü daha çok resim var koymak istemiyorum bu gösterileri düzenleyen hepsi bir kişi, organize bir örgüt.
Amaçları İslam dünyasını arapları kötü göstererek Orta doğuda iç karışıklık çıkarmak İsrail-Siyon devletinin sınırlarını genişletmek
Hollywood bir ara filmlerinde Arapları inanılmaz şekilde gülünç kaba saba biri olarak gösteriyordu Netflix in gelişi ile bu adamlar plan değişikliğine gittiler İslam Coğrafyasını daha ılımlı göstermeye başladılar Elite dizisinde oynayan başörtülü kadınlar daha pek çok filmde özgür Müslüman kadınlar oynamaya başladı neden acaba Yahudiler plan değişikliğine gitmiş olmalı.

Daha fazla uzatmak istemiyorum kısaca halk olarak daha bilinçli olmalıyız başkalarının oyununa gelmemelyiz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 14 Mayıs 2022; 16:50:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Namaza, oruca bu kadar önem veren müslümanlar niye kul hakkı söz konusu olunca üç maymunu oynuyor. İsviçreli bilim adamları araştırsın.
Yoruma Git
Buracat - 2 yıl +20
E
2 yıl
Yüzbaşı

Bilader kendi çevremizi de görüyoruz.. Geç..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 yıl
Yüzbaşı

https://forum.donanimhaber.com/kpss-den-birinci-olan-aday-mulakati-gecemedi--151576475

İstediğin lafı söyle.. Bunları herkes görüyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
2 yıl
Yüzbaşı

Oysaki İslam dünyası...

< Resime gitmek için tıklayın >



E
2 yıl
Yüzbaşı

Valla ben de yıllarca kurtarmaya çalıştım bu dini ama olmuyor. Dine inanma oranı ile suç, kötülük, sefalet ve gerilik oranı birbirine paralel. Hem de istisnasız. Yani tanrı bir din indirmiş, buna inanın demiş. Ama bu dine inanıp kurallarını buna göre düzenleyenler, inanmayanlardan çok daha geri kalmış. Sonuç olarak insanların yazdığı kanunlara tabi olanlar, tanrının kanunlarına tabi olanlardan fersah fersah öne geçmiş. Sen bu durumda istediğin kadar din şöyledir böyledir de farketmez. Görünen köy kılavuz istemez.



D
2 yıl
Yüzbaşı

Ruslarıda yıllarca eski sovyet tipi barbar rus ayısı gibi gösterdiler.2018 de rusyaya gittim alakası bile yok.Abd kendini zeki sanan saftiriklerin beyinlerine istediği gibi yön veriyor.Dünyada kendini zeki sanan saftirik sayısı milyarlarca olduğu için kendi kültürünü ve istediği algıyı kullanarak yön veriyor dünyaya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Onbaşı

yine mi mağdur oldunuz awq



B
2 yıl
Teğmen

Namaza, oruca bu kadar önem veren müslümanlar niye kul hakkı söz konusu olunca üç maymunu oynuyor. İsviçreli bilim adamları araştırsın.



J
2 yıl
Yarbay

Gerçek islam tam olarak budur. İslam bir hoşgörü dini değildir korku ve baskı dinidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Yarbay

Gerçek İslam'ın ne olduğunu görmek için dinin ortaya çıktığı dönemki birkaç olaya bakmak yeterli olur:

- Esma bint Mervan isimli 5 çocuklu şair bir kadındır. En hümanist benim diye geçinen Muhammed'i, yazdığı bir şiirle eleştiren kadın, yine Muhammed'in cennet vaadiyle ikna edilen bir adamı tarafından çocuklarının gözü önünde öldürülmüştür. Bana katliamdan ilginç gelen şey o zamanı geç, şimdi bile dinin hakim olduğu herhangi bir ülkede yazar, şair bir kadın yokken sözde Cahiliye devri denen dönemde kadınlar şiir yazabiliyormuş. Zaten sonrasında çarşaflara örtülüp toplumdan soyutlanan bir mal haline geldi kadın, bu zihniyet hiç değişmedi.

- Hicret sonrası katledilen Beni Kurayza Kabilesi, sürülen Beni Kalayka ve Beni Nadir kabilelerinin de ayrı ayrı incelenmesi gerektiğini düşünüyorum ama fazla vaktinizi almamak için, tek suçları yahudilik olan bu insanlar barış dini İslama tabi olan %100 hardcore Müslüman Sahabeler tarafından güçleri yettiğince kesilip ana memleketleri olan Medine'den sürülmüştürler. El konulan mallarından, eşlerinden, çocuklarından ayrıca bahsetmeye gerek yok. Ek olarak ö dönemki şartlar altında yetiştirilmesi gayet zor olan Beni Nadir kabilesinin Hurma bahçeside yakılmıştır, hani hurma dayımızdı? Onu bırak kendi başına orada duran ağaçlardan ne istendi, bina dikilecek desek her taraf boş arazi zaten. Neyse burada üstünde durulması gereken asıl konu o değil bu, hani sürekli Ensar-Muhacir meselesiyle ülkedeki kaçaklar aklanmaya, hoş gösterilmeye, legalize edilmeye çalışılıyor ya, işte onların gerçek yüzü bu. Kendinden olmayanları bir şekilde bölgeden silip mallarına çökmek amaçlarıymış meğer.

-Bedir, Uhud, vb. kabile kavgalarını en başta Müslümanların başlatmış olmasını da pas geçmeyelim. Direkt alıntı olduğu için spoiler içine alıyorum:


Muhammed, Medine’ye geçip oradaki Yahudilerle barış sözleşmesini onayladıktan sonra çok kısa bir zamanda, hicretten yaklaşık olarak 17 ay sonra miladi 624’te, Abdullah bin Cahş komutasında on-on iki kişilik bir silahlı grubu, (kendince) asayişi temin maksadıyla “Batn-i Nahle” denilen bölgeye gönderiyor. Aylardan “Recep” ayıdır. Bu grup oraya varınca dört kişilik bir Mekkeli ticaret kafilesiyle karşılaşıyor. Bu dört kişi, o silahlı Müslümanları görünce korkuyorlar ve kalkıp birbirlerini tıraş etmeye başlıyorlar. Tıraştan gayeleri, kendilerinin, “umre” ibadetinden henüz çıktıklarını, dolayısıyla hiçbir kötü niyetleri olmadıklarını vurgulamaktı. (Çünkü gerek hac, gerekse umre ibadetlerinde tıraş olmak da vardır.) Daha doğrusu, bu tıraş eylemiyle Müslümanlara barış mesajını vermek istiyorlardı. Ama maalesef istenen olmuyor ve korktukları başlarına geliyor: Müslümanlar onlara saldırıp “Hadremi oğlu Amr”ı öldürüyorlar. (Bu şahıs, aynı zamanda Mekke’nin ileri gelen bir ailesine mensuptu.) “Osman” ve “Hakem” adlarında iki kişiyi de esir alıyorlar. “Nevfel” adında dördüncü şahıs ise, kaçmayı başarıyor. Müslümanlar ayrıca onların bütün mallarına da el koyuyorlar. Bu menfur (haksız) olayın işlendiği ay “Recep” ayıydı ki, öteden beri Arapların geleneğinde bu ayda savaşmak kesinlikle haramdı (yasaktı). Hatta bir insan bu ayda kendi babasının katiliyle de karşılaşsa, asla ona dokunmayacaktı. Ama ne yazık ki, Müslümanlar hem sebepsiz ve suçsuz olarak o adamı öldürdüler, hem de böyle bir ayda cinayet işlenip barışa gölge düşürdüler ve artık bu olaydan sonra telafisi imkânsız olan bir belanın kapısını açmış oldular. Müslüman’lar tarafından Recep ayında meydana gelen bu olay, bölge insanları tarafından nefretle karşılandı. Özellikle, Mekke halkı infiale geldi. Hatta öldürülen Amr’ın kardeşi “Amır”, Mekke’nin sokaklarına çıplak olarak çıkıp feryat ediyordu.


Daha evlatlığının eşiyle evlenmek, 464687461 eş cariye almak; Mekke'de barış, sevgi pıtırcığı şeklinde inen ayetlerin, Medine'de eline güç geçtikten sonra savaş katliam diline dönüşmesi, kadınlara hayvan muamelesi yapılması, İfk olayı vb. diye uzayıp gidiyor bunlar.

Şimdi tatlısucular gelip bana diyecekler ki sen yalan söylüyorsun onun tırıvırı şöyle olduğu için böyle oldu, hayır ben yalan söylemiyorum zaten onu yapmak için de bir nedenim yok. Din Tarihi bilgim şu anda sokakta hocayım, hacıyım diyen birçok kişiden daha fazladır. Zaten İslamın hakim olduğu hangi ülkeye bakarsanız bakın burnu pislikten çıkmıyor, Atatürk gelene kadar bizim halimiz de öyleydi. Her gün şu adama olan hayranlığım artıyor benim, 20 senedir ciddi anlamda şu adama düşman zihniyet ülkeyi yönetmesine rağmen halen iyi kötü ayakta kalmayı başarmışız, bir de çevredeki ülkelerin halini de düşününce ülkeyi sağlam temeller üzerine inşa etmeyi başarmış olan aklın, zihniyetin derinliği daha iyi ortaya çıkıyor. En büyük hatası bu ülkedeki cehaleti fazla hafife almak oldu ne yazık ki.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
2 yıl
Yarbay

Somurulecek topraklarda islamin yayginlasmasini en cok bati ister.
Zira gudulecek kitleler icin en elverisli din islamdir.
Geciniz bu magduruzda magduruz ayaklarini.
Magduriyetiniz olsa olsa insan yakarken yagmurun baslamasi olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

Bu konunun amacı ne? Yani konuyu okuyunca imana mı geleceğiz, Arapları artık daha mı çok seveceğiz?

Hollywood'un nasıl gösterdiğini takan yok zaten. Yaşam biçimleri, yaşanılan sefaletler, rezillikler gerekli verileri sağlıyor.

Netflix'in bu politikası da tamamen ticari. Para babası Suudiler'den para kazanacaksan tabi ki onları cici göstereceksin, tabi ki egolarını şişireceksin. Adam kendisini pohpohlamayan şeye neden para bayılsın? Hollywood aynısını Çin için de yapıyor. Çin'deki sinemalardan, Çin'den sağlam gelirler sağlamak için yapımlarında Çin'den parçalar sunuyor.

Konuya dönersek Batı cahil ve sefalet içindeki toplumları sever. Yönlendirmesi daha kolaydır, ucuz içşilik ve kölelik için kullanılırlar, tüketim toplumu olarak Batı sermayesine hizmet ederler. Bunu da hangi inanç görünümlü ideoloji sağlar tahmin etmek zor değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Mayıs 2022; 21:2:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
2 yıl
Yüzbaşı

arab=terörist

arab güzellemesi yapmaya gelmiş onun için osmanlıyı arkadan vurmuşlar kim adına arabistanlı lawrance yani ingilizler için



W
2 yıl
Binbaşı




< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Jax T.
G
2 yıl
Yüzbaşı

Bir de 100 yaşında ve başka bir şehirde yaşayan Yahudi bir şairi de, suikastçı gönderip öldürtmüştü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @David Attenborough
H
2 yıl
Binbaşı

Ne garip, cennetlik olanlar İslam dininin güzelliğinden bahsederken cehennemlik olanlar korku dini diyor. Demek ki sorun dinde değil insanda



S
2 yıl
Çavuş

Şimdi yorumların çoğunda müslüman ülkelerin şimdiki durumu islam dinine bağlanmış. Peki ya Osmanlı Devleti Marst ta mı kuruldu?
İslam dini şimdiki gibi lanse edilen bir din değildir bu bir.
İlk emri oku olan bir din bilime ve ilime asla düşman değildir tam tersi oku der bu din.Ve hatta bu din oku diyerek kendisinin bile sorgulanmasını ister. 'Ya atalarınızdan kalan gelen din yanlış ise' diye uyarır.
Daha çok şey söylenir ancak burada yazmak ile anlatılamaz. Bu din bilerek şimdiki gibi algılanan bir din haline getirildi.
Allah der ki ' ne ile gelirsen gel kul hakkı ile gelme der' ama günümüzde tam tersi adam namaz kılıyor kul hakkının kralını yiyor. Adam oruç tutuyor yetimin hakkını çalıyor .
Bu din ne zaman indirildiği gibi yaşanmaya başlarsa o zaman her şey düzelir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 yıl
Binbaşı

Mevcut İslam'ın doğru olmadığını ve doğru İslam üretilmesini savunup suçu ona buna atmakla bir halt olmaz. Kıstas mevcut dünya düzeni olunca İslam doğru olmaz. Kıstas tanrı olunca İslam doğru olur. Evrensel varolduğuna inanılan doğruları baz alıp İslam yaratırsan o doğru İslam olmaz. Ayrıca BOP siyasi olarak kötüdür, ama eğer bunun dini ayağı varsa bu doğrudur. Türkiye dahil tüm ülkeler aşırılıklardan uzak makul müslümanlar oluşturmaya çalışmasından farklı bir şey değildir. Osmanlı dahil tüm eski İslam ülkeleri makul İslam'ı oluşturmuş ve bunun dışındakileri yok etmiştir. Siyonizm, ameriga, yahudi falan filan komplo teorileri ile kendini kandırmana gerek yok. Sana dayatılan doğruları mutlak doğru olarak görürsen BOP MOP sanal tezlerle uyutulursun.. Dünya'da bir metre toprak yok şeriat uygulanan, şimdi de yok. eskiden de yoktu. Şeriat'ı bir tek Raşidin devleti uygulamaya çalıştı. Devlet yaşadığı süre boyunca tüm başkanları öldürüldü. Peygamberin en sadık arkadaşlarının bile şeriatı uyguluyorlar diye toplum tarafından öldürüldüğü bir dünyada senin yapabilecek bir şeyin yok. Sen bireysel olarak kendine bak. Cennet cehennem devletler için değil bireyler için..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 14 Mayıs 2022; 23:7:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 yıl
Yarbay

Hangi islam kadinin kole oldugumu? Yoksa 4 kadin alma hakki olan islam mi?
Hatta olunce 72 tane



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yüzbaşı

(Cevap başlığımız neredeyse aynı olduğu dikkatimi çektiğinden sizin yazınızı alıntıladım)

Gerçek islamı görmek için amerikan-israil güdümü ile bize gösterilenlere (işidcilere) değil islamın ilk yıllarına bakmak,o yıllarda hem de Muhammed'in en yakınındakilerin yaşamları islamı anlamamıza daha faydalı olacaktır.


EBUBEKİR---(1.halife)-Muhammed'in kayınpederi,, 
ÖMER---(2.halife)Kızı Hafsa'yı Muhammed ile evlendirmiş, Muhammed'in torunu Ümmü Gülsüm ile evlenerek Ali'nin damadı olmuştur.
OSMAN---(3.halife)Muhammed'in damadı (Rukiyye ve Ümmü Gülsüm ile evlendi),, Mervan'ın amcasının oğlu ve kayınbabası,, Ali'nin bacanağı.
ALİ---(4.halife)Ebu Talib'in oğlu,, Muhammed'in amcasının oğlu ve damadı,, Osman'ın bacanağı,,
AİŞE--Muhammed'in eşi,, Ebubekirin kızı,,  İlk fitne döneminde Talha ve Muhammed'in kuzeni Zübeyr ile işbirliği yaparak Ali ile savaşmıştır.
ÜMMÜ GÜLSÜM---Muhammed ile Hatice'nin kızı,, (Rukiyye'nin vefatı sonrası Osman ile evlendi)
RUKİYYE---Muhammed ile Hatice'nin kızı,, (Osman ile evlendi)
FATIMA---Muhammed ile Hatice'nin kızı,, Ali'nin eşi,, babasının kayınbabası (Ömer) ile kızı ÜmmüGülsümü evlendirdi)
EBU SÜFYAN---Muhammed'in kayınbabası, Muaviye'nin babası, Yezid'in dedesi. EBU LEHEB'in kayını (ÜmmüCemil'in kızkardeşi)
ÜMMÜ HABİBE (REMLE)---Muhammed'in eşi,, Ebu Süfyanın kızı,, Muaviyenin kızkardeşi,, Yezid'in halası
ZEYNEP BİNTİ CAHŞ---Muhammed'in eşi ve halasının kızı,, (Muhammed,, önce evlatlığı Zeyd ile evlendirdi,, Zeyd'den boşandıktan sonra kendisine nikahladı.
Amr Bin Hişam (EBU CEHİL)---Mekkenin eski lideri olup lakabı Ebu'l Hakem (Bilgeliğin babası) iken Muhammed'e biat etmeyip karşı gelen ilk kişi olduğundan Muhammed ona Ebu Cehil lakabı takmıştır.
1.MUAVİYE---EbuSüfyanın oğlu,, Muhammedin kayını,, Emevi hanedanının kurucusu,, (sünnilerin 5.halifesi) 1.Muaviye Şam valisi iken 4.halife Ali ile savaşıp halifeliğini ilan etti,, Emevî Hanedanı'nı kurdu,, Ali'nin oğlu Hasan'ı zehirleterek öldürttü.
1.YEZİD---1.Muaviyenin oğlu,, (sünnilerin 6.halifesi) ordusu Kerbela'da Muhammed'in torunu Hüseyin ve kafilesindeki herkesi öldürmüştür.
2.MUAVİYE---1.Muaviyenin torunu,, 1.Yezidin oğlu,, (sünnilerin 7.halifesi)
1.MERVAN---Osman'ın amcasının oğlu ve damadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @David Attenborough