Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
903
Tıklama
0
Öne Çıkarma
General oda termostadı
K
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

General oda termostadı hakkında bilgi verebilirmisiniz

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
5 yıl
Çavuş

Ben kullanıyorum. Hassasiyeti 0.5 olması dezavantaj. Smart özelliklerini kullanmak için sürekli USB ile güç kaynağına bağlı olması gerekiyor. Konum modunda minimum mesafe 1Km, yani iş yeriniz eve 1Km den yakınsa konum modunu kullanamazsınız muhtemelen. Programlama özelliği mevcut. Termostat yapma Olan 0.5 değiştiremiyor. Evin Sıcaklığını internetten görme,kombiyi internetten açıp kapatmak için uygun. Merak ettiğiniz Başka bişey varsa burdan Yazabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @karamba89
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.