Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
48
Cevap
3264
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: General Mobile GM 9 Plus sonunda satışa çıktı! (3. sayfa)
S
4 yıl
Yarbay

Xda developers taki bir üyenin custom rom unu başta izinsiz alıp başkalarınca rezaletleri açığa çıkmıştı sanırım aynı kişi ile custom rom ile devam etse de işlemci markası desteği kısıtlı ve çok kapalı. Bu cihazdan bir cacık olmaz.

Yerli malı da değil. Montaj olsa olsa.. Çinli parçalar veya başka ülkelerden parçalar ama elde kalan veya sorunlu parçalar.

Kalitesi işçilik olarak ta çok geride. Montajı da özensiz.

Genaral Mobile de çalışmış bir DH üyesi yazmıştı..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SYLAS
D
4 yıl
Yarbay

Yerli içerisinde en kaliteli ürünü GM in. 9pro kamera performansı iphone 7plus dan daha iyi. Ben Casper via a3 kullanıyorum oldukça memnunum. Yerli firmaların güzel ürünlerini desteklemek lağzım. Hem cebin hem ülke ekonomisi kazansın




S
4 yıl
Er

Güncelleme almayacak deniliyor yine 9 pro daha iyi gibi görünsede bu yüzden dolayı güncellemeyi takmayanlar için eşe dosta alınabilecek uygun bir telefon olmuş



G
4 yıl
Yarbay

Ben tasarımını beğendim. Köşeli hatlara sahip ve kırmızı dokunuşlar gayet güzel olmuş. Pil gücü de kağıt üzerinde iyi gibi görünüyor. Ekran 405 ppi olduğu için güneş ışığında rahat okunur. Klasik GM mağduriyetini kullanıcılarına yaşatmazsa iş yapar. Keşke bu fiyata 64 gb kapasite sunsaydı. Zira bu fiyat aralığında 64 sunan rakipleri var.

Bir de 6 taksit yapıyor satış fiyatı üzerinden. Sanırım garanti bankası ile bir işbirliği mevcut.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 26 Şubat 2020; 13:18:16 >

O
4 yıl
Yarbay

1499 TL mi iddialı? Bunların Redmi veya Realme gibi markalardan haberi yok anlaşılan...




D
4 yıl
Yarbay

üretim tesisi İstanbul ikitelli de bilginize




P
4 yıl
Yüzbaşı

Aman aman general mobile ait hiç bir ürün alınmaz. Firma gördüm ama bunlar kadar bir dediği bir dediği ile tutmayan firma görmedim. Paranız ile rezil olursunuz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Çavuş

Almayı aklınızdan bile geçirmeyin 9 proda kronik arızalar var bunda da çıkarsa garanti hiç ilgilenmez yazılım atıp gönderirler



J
4 yıl
Binbaşı

a10s ve gm9 plus arasında kalmıştım ancak kullanıcı yorumlarına bakarak daha düşük özelliklere sahip olsa da a10s alıyorum o zaman. arıza çıkarıp baş ağrıtmasını istemiyorum.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.