Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
766
Tıklama
2
Öne Çıkarma
gençler bi gelin
K
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

şimdi alese hazırlanıyorum. bu sınav için çok düzgün kaynak yok zaten 3 senede 3 kere falan değişti sistemi vs. neyse şimdi mevcut tyt ile yakınlaşmış biraz. o yüzden yardım eden çıksa çıksa buradan çıkar diye umuyorum. öncelikle bana güzel bi konu anlatımı video yahut kitap olarak ne önerirsiniz?
sayısal mezunu değilim ama çok yabancı da değilim ne bileyim işte işçi problemleri vs de temel şeyleri hatırlıyorum örnek vermem gerekirse aradan 5 yıl geçmesine rağmen. şöyle kısa güzel bi özet ardından soru yağmuru şeklinde bi kaynak işimi görür diye düşünüyorum. ancak geometri kısmı o kadar iyi değil. ya da siz ne dersiniz bu konuda nasıl yapabilirim?
yayınları inceledim pegem ve 657 güzel görünüyor. bi de burada gördüğüm 3d örnek soruları üzerinden değerlendirecek olursak o da güzel gibi. bunlardan başka önerebiliceğiniz soru, konu, deneme, video vs ne vardır? sayısal bölümünde en az %80 gibi bir başarı yakalamam gerek.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Çavuş

Takip.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

gençlik bitmiş



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.