Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
211
Tıklama
0
Öne Çıkarma
gastronomi ve mutfak sanatları okumak isteyen var mı?
T
9 ay
Er
Konu Sahibi

merhaba, 2015-2019 yılları arasında gaziantep'te gastronomi bölümü okudum. gastronomi okumayı düşünen arkadaşların sorularını cevaplandırabilirim. spesifik üniversite bilgim yok sadece bölümün devlet üniversitelerinde ve vakıf üniversitelerinde aşağı yukarı nasıl çalıştığını, nelerle karşılaştığımı, 40 kişi başlayıp nasıl 15 kişi mezun olabildiğimizi anlatacağım. teşekkür ederim.



Z
5 ay
Er

Kardeşim benimde hedefim Gaziantep gastronomi okumak.Anlatir misin nasıl bir bölüm vakıfda da okuyabilirim.bir de neden 15 kişi mezun olduğunuzu merak ettim açıkçası.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
3 ay
Er

Evet bu kardeşimizin sorusuna cevap bekliyoruz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zcn 27
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.