Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
3525
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Garanti Bonus Diji Kredi Kartı Ana Konu
E
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bilgi alışverişini burada yapabiliriz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 10 Kasım 2020; 15:59:36 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Ü
2 yıl
Çavuş

E-ticaret alışverişinize 120 tl bonus kampanyasına(garanti pay kullanımına 160 tl) 20.01.2022 tarihinde şartlarını okuyarak bonus flaş uygulamasından katılım sağladım. Okuduğum şartlar arasında şahsımı ilgilendiren şu ikisi yoktu:
-Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 5,99 TL’ye katılabilir.İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan “Hemen Katıl”ı tıklamalı ya da EVET ONLINE yazarak bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanesini 3340’a sms göndermeleri gereklidir.
-Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Bu iki maddenin olmamasıyla ilgili elimdeki kanıt şudur: Bonus Flexi kartımla bonus flaş uygulamasından hemen katıl butonuna basarak herhangi bir işlem ücreti ödemeden kaydımı o tarihte yaptırabildim. Şahsım kartımla herhangi bir ücret ödemeden kampanyaya katılmış olması bu maddelerin sonradan eklendiğinin veya değiştirildiğinin en büyük kanıtıdır. Kampanya şartlarını sağlayan 4 adet alışverişimi yapmama rağmen bonuslarım verilmedi.

Müşteri hizmetlerini aradım öyle bişey olamaz maddeler değişemez dedi. yanlız kampanyaya katılabildiğinizi bende gözlemliyorum 2 alışverişiniz kampanya şartlarına uygun, onları araştırabiliriz dedi. Şikayet oluşturmak istiyorum dedim. internet sitesine yönlendirdi. bende internetten şikayet kaydıda oluşturdum.

Arkadaşlar bunlar resmi dolandırıcı yav koskoca bankanın yaptığına bakar mısınız şimdi bunu nasıl kime kanıtlayacağız? 160 tl mi alamadığımla kaldım.
https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-eticaret-alisveris-kampanya



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.