Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
532
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gaming odaklı beyerdynamic DT 990 mı yoksa Philips SHP9500 mü?
Z
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhabalar, aşırı bilgili değilim ama bilmem gereken şeyleri biliyor sayılırım kulaklık konusunda. Tamamen gaming odaklı düşündüğüm için en önemli özeliklerin imaging ve treble olduğunu öğrendim. Soundstage de önemli, fakat ne kadar genişse o kadar dağılıyormuş sesler. Bildiğim kadarıyla 990ın tizleri inanılmaz yüksekmiş rahatsız olan çok insan varmış ama ben alışabileceğimi düşünüyorum. Sizlere sorum ikisini de kullanmış birileri varsa hangisini önerir? Yeter ki ses kasayım kısaca. Ha bana sorarsanız dt 990ın tipi daha güzel benim için bir öncelik ama onun da kablosu çıkmadığı için farklı alternatiflere yöneleceğim mikrofon konusunda. Her ikisinin de artıları eksileri var, sizlere danışmak istedim. Teşekkür ederim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
4 yıl
Teğmen

Oynadığınız oyuna ve daha önceki kulaklıklarınıza bağlı. Eğer önceden de tiz bir kulaklık kullandıysanız alışabilirisniz. Fakat ilk defa bu kadar parlak bir kulaklık kullanacaksanız sesi devamlı kıstığınızı fark edeceksiniz ve bu da dinamik aralığı düşüreceği için ses kasmanızı etkileyecektir. Başka bir seçenek ise equalizer kullanarak tizleri alışa alışa yükseltmeniz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Şu an sennheiser game serisi ve hd 598 kullanıyorum kulaklık olarak. Dac amp olarak da yakın zamanda soundblasterx g6 aldım. Hem alışabilirim hem de gerektiğinde ekolayzır ile aradan çıkabilirim diye umuyorum, çok teşekkür ederim cevap için



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @EveryThingMiPro
W
4 yıl
Yarbay

ikisi aynı ayarda kulaklık bile değil.

gaming ses kartları kulaklığın potansiyelini harcar.

dt990 v-shaped dir, ayrıca 600 ohm u bile sürülmesi kolay bir kulaklıktır.


dt990pro veya ad700x/900x ile shiit magni+modi veya fulla, hel tercih edebilirsin.

bu kulaklıkların kabloları çıkmaz bu yüzden harici mic kullanmak zorundasın. mic için vmbp kullanmak istiyorsan fidelio x2 e bakabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.