Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
15
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Galaxy Watch Active 4’ün oldukça şık render görüntüleri sızdırıldı
M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi



Çok sevilen Galaxy Watch 3 ve Galaxy Watch Active 2’nin devam modelleri olan Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4’ün bu yıl içinde tanıtılması bekleniyor. Bu iki cihaz da Samsung ve Google ortaklığında geliştirilen Wear işletim sistemi ile çalışan ilk Samsung cihazları olacak. Bugün ise Galaxy Watch Active 4’ün render görüntüleri internete düştü. Saatin 28 Haziran’da tanıtılması bekleniyor.

Tasarım

Yeni Watch Active, önceki nesillerinde de olduğu oldukça sportif ve günlük bir tasarım anlayışı izleyecekmiş gibi görünüyor. Uçtan uca ekrana sahip olacak saat, oldukça modern görünüyor. Sağ tarafında bulunan iki fiziksel tuş ise, eski yuvarlak yapıdan uzaklaşmış ve daha ince ve dörtgenimsi yapıya geçmiş. Eski nesillerde olduğu gibi Watch Active 4’ün dönen bir çerçeveye sahip olmaması bekleniyor. Samsung Watch Active 2’de yazılımsal bir dönen çerçeve sunmuştu, bu özellikle Tizen’den Wear’e port edilecek mi bekleyip göreceğiz. Saatin siyah, yeşil, gümüş ve altın renk seçenekleri ile ve 40mm/44mm ölçülerinde çıkış yapması bekleniyor, ancak bazı iddialara göre altın yerine altın gül tarzında bir renk göreceğiz.



Saatin 5nm sürecinde üretilmiş yeni bir işlemci ile gelmesi beklenirken, muhtemelen Wear işletim sistemi ile çıkış yapan ilk akıllı saat olacak. Hatırlarsanız Samsung ve Google Mayıs ayında Tizen ve Wear OS işletim sistemlerinin güçlerini birleştirmeye karar verdiklerini açıklamıştı. Bu ortaklık sonucu daha uzun batarya süreleri ve daha hızlı yüklenme süreleri göreceğimiz söyleniyor, ayrıca iki farklı işletim sistemi yerine tek bir işletim sistemi için geliştirmek geliştiriciler için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Galaxy Watch Active 2’nin devamı olan Watch Active 4’ün 28 Haziran’da tanıtılması bekleniyor. Samsung Galaxy Watch 4 ise büyük ihtimalle Ağustos’taki etkinlikte tanıtılacak.



Kaynak:https://www.theverge.com/2021/6/23/22546997/samsung-galaxy-watch-active-4-renders-leak-tizen-wear-os-smartwatch
Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-watch-active-4-renders-will-make-you-drool/
Kaynak:https://www.giznext.com/news/giznext-exclusive-samsung-galaxy-watch-active-4-5k-renders-details/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.