Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
1107
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Galaxy S27 Pro geliyor: S Pen'siz Ultra deneyimi sunacak (2. sayfa)
A
2 hafta (1995 mesaj)
Binbaşı

Çok geç kalınmış bir hamle. Apple'dan her şeyi kopyalayan Apple ince telefon yapacak diye Edge modelini yapan Samsung'un bu modeli bu zamana kadar çıkarmamış olması hep garibime gelirdi. Umarım boyutu Apple gibi 6.3 inç falan olur ve kamera konusunda kısmaz.




V
2 hafta (211 mesaj)
Teğmen

samsung, amerika olmasa o kadar satış yapamazdı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MrKonyar
N
2 hafta (125 mesaj)
Teğmen

Sence Samsung ve Apple birgün piyasadan silinip giderler mi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @vortex3399
S
2 hafta (14095 mesaj)
Yarbay

S pen yoksa,yavaş yavaş s pen unutturmak için pro modele yönlendirmek için üretilen model olucak..Yada bataryi yükseltip ilgi cekmeye satiş yakalamaya calişiyolar…Herkes merakli her türlü satiş yapar ama istenilen satiş rekorunu alamazlar.Bu deneme yanilma stratejisi…



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 hafta (2949 mesaj)
Yarbay

LG,giriş-orta seviye telefonlarında stylus isim takılı kalemli modeller çıkarmıştı.O zamanlar yine en pahalı Samsung telefon serisi Note'lara ucuz alternatif olması için.Tabiki tutmadı.Tutmadığı gibi LG mobil tamamen tarih oldu :) Bu Samsung'da ilk ve tek kalemli model bende fetişizmi ile bence hala telefonunda kalem muhafaza ediyor.Maksat,sektörde bir tek bende kalem var diyebilmek.Allah aşkına,kaç kişi sırf kalemi var diye S Ultra serisi alıyor?Ya da deseler ki S Ultra'dan kalem kalkacak,yerine pil kapasitesi arttırılacak,fiyatta bir miktar düşecek.S Ultra kullanıcılarının %99.99'u bunu kesinlikle olumlu bulur.Kaçan ki kaçsa bile başka kalemli telefon bulamayacak %0.01'in yerine ise Samsung pil kapasitesini arttırdı,fiyatları da ucuzlattı diye misliyle yeni kullanıcı çeker Samsung.Özetle S Pro hamlesi gerçek ise çok çok geç kalınmış bir hamle.




S
2 hafta (2766 mesaj)
Yarbay

Size çok güzel bir örnekle açıklama yapacağım. Yıllar içinde hemen her telefonu çıktığı gibi alıp kullandım. İphone Pro serileri de denedik bir müddet ama sonra hep Samsung'a döndük.



Eşimin kalemle hiç işi yok. S23 ultra, S24 ultra şimdi de s25 ultra kalemi hiç yuvadan çıkarmadı. Sosyal medya, çocuğun videoları, fotoğraf, içerik tüketme onun işi. Benim ise tam tersi. Kalem hayatımın anlamı. Kalem ile çizip ustaya, müşteriye, mimara anlatıyorum. Ölçü alıyorum, örnek çizim yapıp talepleri alıyorum. Evrak imzalama yapıyorum.



Samsung mutlaka pro tarzı bir telefon yapmalı. Kalemi olmayan ama çok daha büyük bir kitleye hizmet edecek gerekli kamera ve pile sahip telefon yapmalı.



Ayrıca ikinci telefon olarak ta satmadığı söylenen s25 edge kullanıyorum. Hayatımın en doğru kararı harika bir telefon.



S26 ultra ya kameralar gelişmedi diye geçmedim s27 ultra bekliyorum.




D
2 hafta (7185 mesaj)
Yarbay

iPhone un çok kullanılmasınn tek nedeni kadınlar ..net !!
çünkü kadınlar sadeliği seviyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 7 Nisan 2026; 11:19:48 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 hafta (125 mesaj)
Teğmen

lüksü de seviyorlar



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @deneme1
P
2 hafta (39623 mesaj)
Yarbay

Ayfon oyuncağının yanında ultra kaliteli bir cihaz olarak seçenektir.



D
2 hafta (3164 mesaj)
Yarbay

Çok basitti şunu yapmak. Apple ve Google'a bu kadar özenirken neden yapmadıkları meçhul zaten, muhtemelen Note-Ultra genetiğini ayrı bir yere konumlandırmak sadece. Senin rakiplerin bir tane baz iPhone-Pixel, bir de aynı özelliklere sahip Pro ve büyüğü Pro Max/XL yapıyor zaten, isteyen istediğini alıyor.

Genelde Samsung Apple'a özenirdi, bir defa Apple özenip Plus yaptı satılmadığını gördü bıraktı, çok gereksiz mesela o model. Direkt S27 (6.3) - S27 Pro (6.3) - S27 Ultra (6.9) olarak gelebilirler, satmamasından rahatsız değillerse baz S27'nin büyüğü diye Plus da yapabilirler ama bu sefer fiyatlandırmayı beceremeyeceklerine eminim. Yine de Ultra'ya tuğla gözüyle baktığı için mecburen baz model alıp kırpılmış telefon kullanan sayısı çok daha büyük çoğunluk. Aktif son 4-5 yıldaki amiral telefonların %70'den fazlası 6.1-6.3" arasıdır zaten, aranan boyut bu.

Bir de Pixel A serisi ve iPhone E serisi mantığında FE modelini 6.3" yapmalılar, orta segmentte hiç kompakt telefonları yok. Çinlilerde de tek tük var. Bu segmenti zaten Samsung domine ederken nasıl böyle bir kitleye çalışıp daha da koparmadıklarını anlamak mümkün değil. Büyük isteyen de A5x tarafından devam edebilir veya çok isterlerse FE Plus diye bir model yaparak çorba edebilirler:) Tabletlerinde hem FE hem FE Plus var zaten.



D
2 hafta (110624 mesaj)
Yarbay

Milletin evi yok, arabası yok. alabilecek umudu da yok. Para biriktirip tasarruf yapmaya motivasyonu yok. 3-4 maaşını verip amiral gemisi tabir edilen cihazlari alma peşinde. Güzel kardeşim o paraya altın al bitcoin al koy bir kenera. Masada benim önüme ultra koysan ne yazar plus koysan ne yazar. Akpil basıyorsun kirada oturuyorsun. Önce bir başını sokacak küçük bir ev al ona buna muhtaç kalma. para gençken biriktirilir . Evlenip çoluk çocuk aile gecindirmederdi basladimi kiradaysan zaten eksidesin demektir.




A
2 hafta (1039 mesaj)
Yüzbaşı

ekran kararma özelliği yoksa almam



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.