Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
796
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Galaxy Note 2 için hattımı taşımayı düşünüyorum, tavsiyeleriniz nelerdir?
S
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 13 yıllık Turkcell kullanıcısıyım, Galaxy note 2 almak istediğimde bana saçma sapan fiyatlar çıkarıyorlar, Şu an 159 tl ödeyerek Platinum tarifesi kullanıyorum ve cihazı almak istediğimde ise en fazla Gold Plus paketten yararlanabiliyormuşum bu da bana yatersi geliyor, bunu bugün Turkcell'e de yazarak ilettim. Bu durumda Vodafone'a taşıdığım durumda Red+ almak istiyorum, böyle bir taşıma mantıklı mıdır, Vodafone nasıl bir hat'tır, fikri olan var mı, tavsiye eder misiniz?



M
11 yıl
Binbaşı

Turkcell'in yaptığı biraz mantıksız gibi geldi bana. Öte yandan Vodafone kullanıyorum yaklaşık 17 aydır. 18 ay taahhütlü iphone 4 almıştım. 1 ay sonra kontratım doluyor. Vodafone'dan kurtulacağım için heyecanla bekliyorum. Tavsiye etmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

hmmmm.



B
11 yıl
Yarbay

Sari kutu kampanyasina katil bari.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Sari kutu kampanyasina katil bari.

sarı kutu kampanyasından haberim yoktu,bugün farkettim baktım 4886 puanım varmış ama bana cazip gelecek hiçbir şey göremedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bugün Turkcell'e bu şikayetimi içeren bir dilekçe yazmıştım, z önce aradılar, yerden göğe kadar haklısınız ama yapabileceğimiz birşey yok, bir üst merciye ileteceğiz dediler. Bu ne aymazlık anlamadım. Vodafone'a bir güvenebilsem vakit kaybetmeden geçeceğim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.