Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
92
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Galatasaray Kondisyon Problemi En Büyük Problem
İ
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Allah Aşkına Bu takımın özellikle 2.5 senedir Bartalli şu bu felan ciddi kondisyon problemi var. Taktikten ziyade koşamayan mücadele edemeyen bir Galatasaray var.

YIL 2011 Amerikalı Scott Piri Galatasaray Kondisyon ekibinin başına geçer ve FT ile 2 sezonda deli dehşet fişek gibi her maç 120 km leri zorlayan bir takım çıkartır.

Bu takım, Real Madrid, Schalke maçlarında ve diğer TÜM CL maçlarına, fizik olarak bazen üstün olup diğer türlü de en aşşağı eşit şekilde maç yapıyordu.

Drogba 11-12 KM koşuyor, Engin Baytar Saha boyu gidip geliyor, Burak Yılmaz Zımba gibi bir hal almıştı. Dünya'da birçok takım için Taktikten ziyade, o taktiği uygulayabilecek fiziğe sahip olmak daha önemli bir durum. Dünyaca ünlü Kondisyonerlerle çalıştığımız son zaman 11-12 ve 12-13 sezonuydu siz de zaten o sezonki oynanan futbol ve baskılı oyundan memnundunuz.

Şimdi Galatasaray İtalya 3.Liginde uzun süre görev almış bir dönem İtalya'da bir takımı daha çalıştırmış olan Bartali tarafından Kondisyon Antrenmanlarına maruz kalıyor ve TSL'nin en kötü takımı bile GS'den 1.5-2 kat daha fit.

Siz büyük Galatasaray taraftarından bu sorunu en çabuk şekilde çözülebilmesi için, ABD'li Scott Piri'nin bu takıma kondisyoner olarak kazandırılması konusunda Twitter üzerinden bir TT çalışması yapmasını istiyorum. Arkadaşlar Fizik olarak ezemediğiniz takımı, taktik açıdan da ezemezsiniz. GS'nin Fizik ve kondisyonu kan ağlıyor.

Twitter'da ne diyoruz, #ScottPiriGöreve

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.