Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
207
Tıklama
1
Öne Çıkarma
GAL token FTX borsasında listeleniyor
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

GAL token FTX borsasında listeleniyor



Pek çok kulüp ve milli takımın taraftar tokenlerini piyasaya süren Chilliz – CHZ ekosistemi önemli bir anlaşma daha yapıyor. Daha önce tokenleri Binance üzerinde listelenen ekosistem şimdi de FTX borsasına gidiyor. 



GAL$ token fırsatı



Chilliz tarafından yapılan duyuruya göre FTX borsası üzerinde yakın zamanda taraftar tokenları listelenmeye başlayacak. FTX.com, Galatasaray’ın kripto para birimi GAL ve Inter’in kripto para birimi INTER’den başlayarak Chiliz taraftar tokenları için destek sunacak ve dünya çapında milyonlarca sporsever için bu dijital varlıklara erişim sağlayacak.



Ayrıca Bkz.Eylül ayında Netflix'e eklenecek özel yapımlar belli oldu: Uzun bir liste



Taraftar tokenlar, sahiplerinin Chiliz taraftar etkileşim platformu Socios.com’da kulüp kararlarına etki edebilmesine; VIP deneyimlere, ödüllere, oyunlara, özel içeriklere, sohbet forumlarına ve yarışmalara erişmesine olanak tanıyan tahsil edilebilir, takas edilebilir dijital varlıklar olarak tanımlanıyor. 



FC Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, AC Milan, Arsenal ve Manchester City gibi 60 büyük spor organizasyonu Chiliz ile ortaklık kurdu. Hem Inter Milan hem de Valencia CF, 2021/22 sezonu için formalarının ön tarafında kendi taraftar tokenlarını tanıtacak. Chiliz’in dünyanın dört bir yanındaki ofislerinde yaklaşık 160 çalışanı bulunuyor. Ortaklığın duyurulmasıyla birlikte GAL 10 doların, INTER ise 14 doların üzerine yükseldi.

 




Kaynak:https://medium.com/chiliz/chiliz-announces-partnership-with-ftx-to-list-fan-tokens-591cf48d2dc5

 Haberi Portalda Gör

B
3 yıl
Çavuş

Güya binance'ye listelenecekti.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.