Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
1223
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Frostpunk Türkçe Altyazı Desteği ( AiBell Game Localization )
A
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

FROSTPUNK TÜRKÇE ALTYAZI DESTEĞİ

< Resime gitmek için tıklayın >


Videoyu izlemek için tıklayınız


< Resime gitmek için tıklayın >


Frostpunk, This War of Mine'nın yaratıcılarının çıkarmış olduğu, toplumların yok olma eşiğindeyken hangi zorluklara dayanabileceğini sorgulayan toplumsal bir hayatta kalma oyunudur. Tamamen donmuş bir dünyada insanlar, olağanüstü soğukla başa çıkabilmek için buhar gücü teknolojisini geliştirmektedirler. Şehrin hükümdarı, yaşamak ve yaşatmak için insanları ve şehrin altyapısını yönetmek zorundadır. Yöneticinin taktiksel becerileri, sürekli olarak ahlâkın ve toplumu yöneten temel dayanakların sorgulanması gibi birtakım zorluklarla yüzleşmektedir. İyileştirme ve kaynak yönetimi, sık sık merhametli ve iyi niyetli kararlarla bozulmaktadır. Şehir ve toplum yönetimi, hükümdarın vaktinin çoğunu tüketecek, ancak dış dünyayı keşfetmenin önemi şehrin tarihini ve bugünkü durumunu anlamayı sağlayacaktır.

Halkının hayatta kalması için hangi kararları alacaksın? Çaresiz kaldığında neleri göze alacaksın? En önemlisi de...

...bunlar olurken nasıl biri olacaksın?


< Resime gitmek için tıklayın >


Frostpunk, ısının yaşam ile eşanlamlı hale geldiği ve her kararın bir bedelinin olduğu toplumsal bir hayatta kalma oyunu. Yeryüzündeki son şehri inşa edip, halkınızın hayatta kalması için gereken şeyleri temin etme göreviyle karşı karşıyasınız.

UMUDUNUZU KAYBETMEYİN

Konu hayatta kalmak olunca önemli olan insanlarınızın umudu ve yaşama isteği. Bunları filizlendirip ayakta tutmak başarınıza giden yolda en önemli faktörlerden bir tanesi olacak.

KENDİ KANUNLARINIZI KOYUN

Toplum demek, benzer inançları taşıyan ve aynı kurallara uyan bir grup insan demektir. Gelişen toplumunuzun varoluşunu bir düzene sokan kanunlar koyacaksınız. Günlük çalışma saatlerini, sağlık sigortalarını, dağıtılan erzak miktarlarını ve günlük yaşamın hayati öneme sahip diğer parçalarını düzenleyeceksiniz. Onlara umut verin ve onları hayatlarından memnun tutun! İnsanlarınızı karnı tok ve güvende tutmak için gerekli en temel ihtiyaçları temin etmek ne kadar önemliyse, halkınızın morali de o kadar önemli.

SEÇENEKLERİNİZİ ÖLÇÜP TARTIN

Gün gelecek başı sıkışmış bir şehri sakinin kaderine hükmedecek, gün gelecek yeni doğmuş bir fraksiyonun talepleriyle ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Verdiğiniz bu tarz kararların bazıları gözünüze önemsiz görünecek ancak yaptığınız ufak tefek şeyler bir araya geldiklerinde hiç beklenmedik sonuçlar doğurabilir. Halkınız size inanıp güveniyor ancak sadakatlerinin de bir sınırı var elbette. Liderlik omuzlarınızda bir yük olabilir.

YENİ TEKNOLOJİLER GELİŞTİRİN

Hayatta kalmak için ilerleme kaydetmek gerekir. Mevcut durumlar karşısında eyleme geçin ancak uzun vadede başınıza gelecekleri da gözden kaçırmayıp teknolojik ilerlemelere de yatırım yapın. Yüksek teknoloji ürünü bir altyapıyı kendi enerji ihtiyacını kendi karşılayan otomatlar hava araçları ve diğer teknik mucizeler ile desteklemek zorlayıcı olabilir ancak bunu başarmak mümkün. Her şey idare becerilerinize bakıyor.

DONMUŞ TOPRAKLARI KEŞFEDİN

En birincil önceliğiniz New London (Yeni Londra) ancak dünyada, kendi şehriniz sınırları içinde bulunanlardan çok daha fazlası var. Keşif gezilerine çıkmak riskli olacaktır ama bu riski almak size önemli istihbaratlar, kıymetli erzaklar getirebilir, halkınızın nüfusunu büyütebilir. Dışarıda insanlar olabilir ve kaderleri, sadece ve sadece sizin elinizde.

TOPLUMUNUZU ŞEKİLLENDİRİN

Bir dönüm noktasına ulaştığınızda, halkınızın gideceği yolu belirlemek konusunda asla tereddüt etmeyin. İnsanlarınızı nasıl yöneteceksiniz? Demir yumrukla mı, yoksa onlara merhamet gösterip inanç aşılayarak mı? İsterseniz uç noktalarda gezinin, isterseniz aralarında bir denge kurmaya çalışın ama şunu aklınızdan çıkarmayın: geri dönüşünüz yok.

SENARYO MODUNUN ÖTESİNE GEÇİN

Oyunun ana senaryosu oyun tarzınıza bağlı olarak farklı yönlere gidebilir ancak karşınıza alacağınız tek zorluk bu değil. Frostpunk size farklı senaryolar ve gelecek güncellemelerde eklenecek yeni içerikler sunacak.


< Resime gitmek için tıklayın >




Uzun zamandır sürdürdüğümüz yazışmaların ardından 11 Bit Studios ile yaptığımız anlaşma gereğince, Frostpunk oyunu 19 Eylül 2018 tarihinde The Fall of Winterhome ( Kışyuvası'nın Yıkılışı ) senaryosuyla beraber Türkçe altyazı desteğine kavuşmuştur.

Oyunu aşağıdaki linklerden satın aldığınızda oyunu Türkçe altyazılı şekilde oynamaya başlayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar dileriz.


https://store.steampowered.com/agecheck/app/323190/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 6 Ekim 2018; 11:36:45 >

Çıkışından itibaren oyun dünyasında büyük etki bırakan Frostpunk için 21 Ocak 2020 itibariyle oyuna büyük ek paketlerden biri olan The Last Autumn (Son Güz) DLC...
Yoruma Git
Yorumun Devamı AsRuleS - 4 yıl +7
Türkçe altyazı desteği sunduğumuz Frostpunk, 10 Haziran 2021 tarihine kadar Epic Games Store'da ücretsiz olarak yayınlanacaktır!

Yoruma Git
Yorumun Devamı AsRuleS - 3 yıl +4
Frostpunk için çok yakında Endless Mode ( Sonsuz Mod ) gelecek. Çeviri ile ilgili çalışmalarımız hâlâ devam etmektedir :) Buna uygun olarak da güncellemeleri takip e...
Yoruma Git
Yorumun Devamı AsRuleS - 5 yıl +2
R
6 yıl
Yarbay

eyvallah. çalışmalarınızın devamını dilerim.



#
6 yıl
Yarbay

Süper haber bu güzel haberlerin devamını görmek dileğiyle.



O
6 yıl
Yüzbaşı

Türkçe video oyunu yerelleştirme sektöründe bana göre tartışmasız bir mihenk taşısınız.



L
6 yıl
Yarbay

Şu oyunu çıktığı günden beri takip ediyorum, ekstra harcamalardan dolayı alamadım bir türlü



A
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Frostpunk için çok yakında Endless Mode ( Sonsuz Mod ) gelecek. Çeviri ile ilgili çalışmalarımız hâlâ devam etmektedir :) Buna uygun olarak da güncellemeleri takip etmeye devam ediniz :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
5 yıl
Yarbay

Süper bir haber bu güzel haberlerin devamını görmek temennisiyle.



A
5 yıl
Yüzbaşı

merak ediyorum sonsuz mod ta anladığınız kadarıyla birimler olayla vs. çok farklılaşıyorlar mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AsRuleS
A
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

merak ediyorum sonsuz mod ta anladığınız kadarıyla birimler olayla vs. çok farklılaşıyorlar mı ?
Endless mode, daha ziyade oynanış tarzına etkisi olacak. Zaten daha önce yeni hikâye eklentileri yayınlanmıştı. Bu modda yeni binalar geliyor, inşa konusunda daha sakin ve huzurlu bir ortamı tercih edebilme ve bunların dışında Frostpunk evreninde daha çetin bir soğuğa karşı dayanıklılığı test edebilme olanakları geliyor.



A
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sonunda beklenen an geldi ve Frostpunk için Endless Mode yayınlandı. Hem de ücretsiz!



Ayrıca şu an Frostpunk sadece 33,33 TL! :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Yarbay

Cümlelerin yarısının gözükmeme sorunu giderildi mi ? (çeviri sıkıntısı değil cümlelerin yarısı yoktu.)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 24 Kasım 2018; 23:38:8 >

A
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

@OkanDRDYK Bahsettiğin sorun 4 Ekim 2018'de düzeltilmişti, yani yaklaşık 1,5 aydır sorunsuz şekilde oynanabiliyor. Eğer Steam'de güncelleştirmeleriniz kapalıysa lütfen açın ve oyunu son sürüme güncelleyin. Keyifli oyunlar :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @OkanDRDYK
D
5 yıl
Binbaşı

elinize emeğinize sağlık..



A
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

@Bualix İyi oyunlar dileriz :)



Şimdiden tüm oyunseverlerimizin de yeni yılını kutlarız :) Ayrıca 2019'da yayınlanacak olan 2 yeni çeviri projemizin de şimdiden de müjdesini vermek isteriz :))



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Bualix
T
5 yıl
Yüzbaşı

Sonunda hafta sonu vakit bulup hem ana hikayeyi bitirebildim, hem de sonsuz modda 80. güne ulaştım. Daha önce bir kaç hata bildirisi var eleştiri yapmıştım ama hepsi düzeltilmiş. Oyunda çevrilmeyen veya hatalı çevrilen bir sözcük dahi yok. Terimler ve deyimler tam Türkçe karşılığıyla çevrilmiş, profesyonel bir Türkçe yama olmuş. Tekrardan elinize sağlık, harika bir iş olmuş. Çok teşekkürler.



A
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

@tolgakutukcu Beğenmenize çok sevindik, ilginiz için çok teşekkür ederiz :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tolgakutukcu
A
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Çıkışından itibaren oyun dünyasında büyük etki bırakan Frostpunk için 21 Ocak 2020 itibariyle oyuna büyük ek paketlerden biri olan The Last Autumn (Son Güz) DLC'si gelmiştir.


Olayların öncesini anlatan genişleme paketi Son Güz ile Frostpunk'ın gaddar dünyasının bu hâle gelmesine neden olan trajik gelişmeleri öğrenin. Yepyeni bir senaryo sunarak Frostpunk evrenini büyük ölçüde genişleten bu genişleme paketi, aynı zamanda oyunun çehresini değiştiren yeni mekanikler ve benzersiz bir mimariyi oyuna ekleyerek, oyunun derin tarihini ve hikâyesini genişletiyor.

Son Güz, Frostpunk evreni için bir dönüm noktası. 113. Saha'da gerçekleşen huzursuz edici olayları ve insanların dondurucu bir örtü tabakası Dünya'yı kaplamadan önce bir jeneratör inşa etme çabalarını anlatan bu ön genişleme paketi, Frostpunk evrenini yeni bir çevre, yeni Kanun Kitapları ve benzersiz teknolojiler sunarak genişletiyor ve her biri toplumu ve oyuna, şehri alışılmadık yöntemlerle şekillendirmenize izin veren bir dizi yeni bina ekliyor.

Son Güz, Ağustos ayında Steam'de yayınlanmış Frostpunk Sezonluk Geçiş'in bir parçasıdır. Sezonluk Geçiş, 3 DLC paketine de erişim hakkı sağlar: Yarıklar, Son Güz ve daha sonra açıklanacak olan TVADGYCGJR Projesi kod adlı DLC. Tüm DLC paketleri ayrı olarak satın alınabilmektedir.



Son ek paketle birlikte oyuna özel indirimli fiyatlar da belirlenmiş durumdadır:


- Frostpunk (Ana Oyun): 27 Ocak 2020'ye kadar 20 TL

- Frostpunk (Sezonluk Geçiş): Ön siparişe özel 41,65 TL

- Frostpunk (Game of the Year): Ön siparişe özel 55,48 TL

- Frostpunk The Last Autumn DLC: 27 TL



R
4 yıl
Çavuş

Öncelikle emeğinize saygım var ve Türkçe oyun keyfini sürmekten dolayı teşekkürler. Lakin üzgün olduğum durum ise aşırı derece devrik cümleler ve daha kötüsü yazım hataları var.. Oyundaki yazım hataları 6 aydır gözümden kaçmıyor. Elbette düzeltme çalışmalarınız vardır. Bir kullanıcı olarak keyif aldığımdan dolayı teşekkürlerimi sunmaktan, üzüldüğüm kısmı dile getirmekten geri kalmıyorum. Eleştiri veya hata var tarzdında vs.. vs.. bir yorum amacı ile yorum yapmadığımında bilinmesini isterim, iyi çalışmalar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RekLiii -- 24 Ocak 2020; 14:36:7 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay

Bu oyun zaten Türkçe değil mi




Bu mesajda bahsedilenler: @ilkercaliskannn