Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
10633
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fox tv görüntü sorunu
N
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tüm kanallarım sorunsuz göstermesine karşılık fox tv yi aralıksız net bir şekilde izleyemiyorum. Mozaikli görüntü veya bazen sinyal yok hatası veriyor. Binada ortak çanak üzerinden kullanıyoruz. Kabloyu değiştirmem gerek? Şehir bile değiştirdim ama sonuç aynı. Sadece fox tv de sorun oluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
5 yıl
Yüzbaşı

Şu frekanslardan sinyal alabiliyor musunuz?

11558 V 30000
12423 V 27500
12729 V 30000



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Teğmen

Eğer televizyonun kendi uydu alıcısını kullanıyorsanız muhtemelen sıkıntı bundandır. Genelde merkezi sistem sinyal hataları uyumsuz tv alıcılarından kaynaklanır. Yapılabileceklere gelirsek.
tvnin dahili uydusunu kullanıyorsanız yazılım güncellemesi var mı diye bir kontrol edin. Daha sonra tüm kanalları tpleri ile birlikte silin. Yani türksatta tp kalmasın. El ile 12380 V 27500 3/4 frekansını şebeke arama açık olarak tarayın. Eğer sorununuz halen devam ediyor ise dairenize gelen sinyal kablosunu değiştirin. Yine çözüm olmazsa harici uydu alıcısı alıp kullanın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Binbaşı

Aynı sorunu yaşıyorum. Uydu next punto+ , Mobilde Telekom 4.5g kullanıyorken fox bozuluyor ve yalnız 3 g yapıyorum, düzeliyor. Diğer hattım trcll, 4 5g açıkken tv 8 bozuluyor ve 3 g yapıyorum düzeliyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yarbay

nextte tv8d ede bozulma oluyor.bundan bi çok kullanıcı şikayetçi.yazılım grubu dağıldı diyorlar




Bu mesajda bahsedilenler: @babasayfa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.