Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
423
Tıklama
0
Öne Çıkarma
forum bitik halde
A
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hicbir soruya cevap gelmiyor artik. forum adeta bitik halde. sosyal medya dediler, miletin onune twitter, instagram falan koydular ve hicbir ise yaramiyor bunlar. bilgi almak mumkun degil.

forumlar da bitti. sonucta DH de can veriyor. ana siteden linkler falan koyulmali belki arama yandex'ten alinip adam gibi arama yapan bir sey koyulmali.

yoksa bu site gidici benden demesi.



T
geçen yıl
Yarbay

spor bölümünde de fbli adminler Galatasaraylıları doğruyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 27 Ekim 2022; 15:1:25 >

W
geçen yıl
Yarbay

Forum sahibi de salmış durumda, kimsenin umurunda değil. Forumda tonla yönetici var çoğu foruma dahi giriş yapmıyor.



H
geçen yıl
Binbaşı

elon musk, twitter, sahte hesaplar...

twitter bunu yapıyor ise dh de yapıyor demektir. üyelik başlangıçlarınıza bakmadım ama bir şeylerin farkına vardığınızı söyleyebilirim.



T
geçen yıl
Yarbay

En çok yazılım geliştirme ile gnu/linux forumlarına uğruyordum. 2019 sonlarında ne oldu ise, yg forumu çok kısa süre içinde donuklaştı leş atmaya başladı bunda tüm kusuru dh yönetiminde bulmuyorum ancak gnu/linux forumu 2020'de bile canlıydı, o foruma "begenmediğim her yorumu silerim, her konuya karışırım" mantığında yeni bir mod atadılar, o forum Kuzey Kore'ye Askeri Lise'ye döndü. Canlı forumlara girsem GSM'imi istiyor, yönetim benle telefon arkadaşlığı kurmak istiyor. Big NO. Bakalım bir yerlere gidiyor forum ancak nereye :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

zaten acil yeni bir format lazim. yandex ile arama mi olur bu devirde. rezalet. r10 nasil isliyorsa burasi da islevsel hale getirilebilir.



C
3 ay
Yüzbaşı

Forum öleli çok oldu, sadece can çekişiyor, son dakikaları, az kaldı. Bu arada benimki fıstıklı olsun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.