Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
431
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Formatla silinenleri geri getirebilen yazılım varmı
0
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bilgisayarıma virüs bulaştı format atmak zorundan kaldım ancak müziklerimi bilgisayardan almayı unutmuştum yaklaşık 50Gb müzik vardı yılların birikimi ve hepsi silindi bunu geri getirmemin bir yolu var mı çeşitli programları denedim ancak kurtaramadım bilen varsa yardım lütfen.....







Dipnot: format attıktan sonra silindiğini fark ettim ve recuva kurup denedim ancak tarama sonrası silinenleri recuva listesinde bulamadım bile aradan birkaç ay geçti.... ve 15 gün kadar önce tekrar format attım bilgisayara ve aklıma forum açıp sormak geldi.
müziklerim silindikten sonra bilgisayara birkaç kez format atmış durumdayım acaba buna rağmen müzikleri kurtarabilir miyim ?



M
4 yıl
Yarbay

Sen kurtaramazsın ancak veri kurtarma işi yapan firmalar var onlara verirsen bir ihtimal kurtarabilirler ama çok umutlanma derim direk silindikten sonra götürsen iyiydi de tekrar tekrar format ve bilgisayarı kullanmak aşırı zarar veriyor silinen dosyaların getirilmesine ayrıca bunun üzerine birde kendin getirtmeye çalışmanda zarar veriyor. Firma araştırması yap gönder birine analiz ettikten sonra sana ücretini belirtiyorlar.



M
4 yıl
Onbaşı

Diskdigger isimli bir program ile baya veri kurtarmıştım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

yanıtın için teşekkürler ben bir deniyeyim




Bu mesajda bahsedilenler: @Montana93
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.