Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
400
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ford Mustang'ten ilham alan elektrikli SUV'un adı 'Mustang Mach-E' olabilir
B
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 

Ford’un yakın gelecekte piyasaya süreceği elektrikli araçlardan en merak edileni, geçtiğimiz yıl Mach 1 adıyla duyurulan elektrikli SUV modeli oldu. Zira aracın Mustang modellerinden ilham alan elektrikli bir performans SUV’u olması, pek çok kişinin radarına girmesini sağladı. Özellikle Mustang tutkunlarının merak ettiği bu araçla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
 

600 kilometre sürüş menzili 

Söz konusu detaylardan ilki, Ford tarafından resmi olarak paylaşıldı. ABD’li üretici, elektrikli performans SUV’unun batarya kapasitesi veya kaç adet elektrik motoruna sahip olacağını henüz söylemese de, WLTP’ye göre 600 kilometre sürüş menziline sahip olacağını duyurdu. Bunun bir performans aracı için oldukça iddialı bir değer olduğunu söylemek mümkün. Zira yeni tanıtılan Tesla Model Y’nin sürüş menzili WLTP’ye göre 540 kilometre.

 

Mustang modellerinden ilham alan elektrikli Ford performans SUV’u ile ilgili yeni ortaya çıkan bir detay da aracın ismi. Zira Ford, geçtiğimiz yıl Mach 1 ismiyle duyurduğu aracın gerçekte bu isimle tanıtılmayacağını açıklamıştı. ABD’li üreticinin 1 Nisan 2019 tarihinde AB Fikri Mülkiyet Ofisi’ne yaptığı başvuruyla, “Mustang Mach-E” ismini tescillediği ortaya çıktı. Daha önce Mach-E ismini tescilleyen Ford’un bu isme “Mustang”in de eklenmesi, Tesla Model Y ile yarışacak aracın “Mustang Mach-E” olarak adlandırılabileceğini gösteriyor.

 
 

Mustang modellerinden ilham alan tam elektrikli performans SUV modeli, 600 kilometrelik WLTP menziliyle 2020 yılında tanıtılacak. Araçla ilgili yeni detaylar geldikçe siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

 

 Haberi Portalda Gör

F
5 yıl
Binbaşı

600 km çok iyi rakam galiba 1000 km barajı sandığımdan çok daha erken aşılacak. Belkide şuan yapmışlardır maaliyetlerin düşmesi falan bekliyorlardır.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Yüzbaşı

elektrikli mustang düşünmek bile istemiyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medverdev -- 5 Nisan 2019; 14:51:9 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.