Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
213
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fiyat performans akıllı saat
D
2 yıl
Er
Konu Sahibi

300-400 TL bandında fiyat performans akıllı saat aramaktayım .Pili uzun ömürlü olsun ve en önemlisi gelen mesajları tamamen okumak isterim .Mesela çok uzun bir SMS veya Whatsapp mesajı gelince "..." ile kesmesin aşağı kaydırarak mesajın tamamını okumak isterim .Honor Band 6 modelini bulmuştum ama o da bir kere mesaja baktıktan sonra otomatik silmekteymiş o yüzden almaktan vazgeçtim .Eğer sizin böyle özelliklerde fiyat performans olarak bildiğiniz akıllı saatler varsa önerirseniz sevinirim teşekkürler .



M
2 yıl
Onbaşı

Merhaba, bende dediğiniz gibi 6 ay önce pili uzun olsun, mesaj okuması iyi olsun ve sağlık takibi iyi yapabileyim diye f/p saat arıyordum en sonunda Oppo Realme Watch S aldım çok memnunum diyebilirim uygulaması kolay sağlık takibi iyi (uyku takibi, kandaki oksijen vs.) pili gerçekten çok iyi gidiyor 15 gün rahat gidiyor artık ne zaman taktıgımı unutuyorum o derece. Şuanda 519 tl civarında satılıyor sanırsam bütçeniz uygunsa tavsiye ederim.

--Güncelleme: 519tl olan realme watch mış. Watch S 810 kusüre çıkmış üzücü :(





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihx48 -- 11 Ocak 2022; 18:4:55 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.