Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
169
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fisher-Price'ın Geveze Telefonu artık gerçekten arama yapabiliyor
M
2 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Fisher-Price'ın Geveze Telefonu artık gerçekten arama yapabiliyor



ABD'li oyuncak üreticisi Fisher Price, 60'ıncı yaşını kutlayan Geveze Telefon (Chatter Telephone) oyuncağının tamamen işlevsel ve arama yapma özelliğine sahip yeni bir versiyonunu piyasaya sürdü.



Ayrıca Bkz.Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro tanıtıldı: Tensor işlemciyle daha yüksek performans



Şirketin ikonik telefonu sevimli yüzü, çevirmeli kadranı, telefon sesleri ve ipinden çekerken aşağıya ve yukarıya sallanan gözleriyle bebeklerin hem konuşmasına hem gezinmesine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştı.



Fisher-Price'ın Geveze Telefonu artık gerçekten arama yapabiliyor



Geveze Telefon'un yeni versiyonu ile arama yapmak ve gelen aramaları cevaplamak için öncelikle cihazı Bluetooth bağlantısı üzerinden bir akıllı telefonla (iOS veya Android) eşleştirmek gerekiyor.





Çevirmeli kadran çalışıyor



Kullanıcılar gelen aramaları ahizeyi kaldırarak veya hoparlör düğmesine basarak yanıtlayabiliyorlar. Birini aramak istediklerinde ise çevirmeli kadranı kullanarak numarayı çevirmeleri yeterli oluyor.



Fisher-Price'ın Geveze Telefonu artık gerçekten arama yapabiliyor



Geveze Telefon, microUSB bağlantı noktası aracılığıyla şarj ediliyor. Fisher-Price'a göre cihaz tek şarjla tam dokuz saat kesintisiz görüşmeye izin veriyor. Yeni oyuncak/aksesuar ABD'deki Best Buy mağazalarında 60 dolara satışa çıktı.



 Haberi Portalda Gör

K
2 yıl
Binbaşı

X
2 yıl
Binbaşı

yok hocam çocuklar böyle telefon olaylarını çok seviyorlar. Şimdi birde tanıdıklarının sesini duyunca daha bir çok sevineceklerine eminim. Güzel bir fikir almak isterim.




Bu mesajda bahsedilenler: @KobraAbiniz
C
2 yıl
Yarbay

"Iyi gunler ben emniyetten ariyorum"

Turkiye versiyonu 😂😂😂




E
2 yıl
Yarbay

Şimdi sınırlı üretilir, sonra alanlar birkaç yıl sonra aldığı fiyatın 100 katına bir sitede satışa koyar, bir mal da sırf reklam olsun diye gider satın alır.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

Ne kadar demode bir oyuncak. Böyle çevirmeli bir telefon mu kaldı, çocuğun önüne koy bunu ne olduğunu anlamaz. Bunun cep telefonuna benzerini yapsalar yeter, hatta en direkt cep telefonu veriyorlar zaten çocuğun eline bu eski çevirmeli telefon ile konuşacağına siri ile konuşuyor yeni kuşak bebekler, çok geride kalmış bu dedeler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 21 Ekim 2021; 09:28:30 >


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.