Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
537
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fifa 21 PC-Xbox-PS[ANA KONU]
2
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

yeni yıl ile beraber fifa 21 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. pes 21 in konusu varken fifa 21 konusu olmaması büyük eksiklik. PC üzerinde oynayan fifa oyuncuları paylaşımlarımızı buradan yapalım. PS4 ve Xbox kullanıcılarıda paylaşabilir.

Bu yıl Fifa gerçekçilikten uzak tamamen zevk almaya yönelik bol gol pozisyonu ve bol golün olduğu maçların golsüz geçmediği.
4-0 önce bile olsanız gevşediğinizde maçı kaybedeceğiniz bir oyun çıkarmış. iyimi kötümü bilemedim fakat yavaş oyuncu kalmamış gibi. 78 hızlı adamlar bile uçuyor. oyun çok hızlı ve zaptedilemez düzeyde. zevklimi zevkli ama gerçekçilikten uzak skorlar çıkıyor.

genede beraberlikler 5-5 veya 7-7 gibi. mesela dün 90 dk çabalayan birini rivalst ta 17-0 yendim bunu rekor olarak kenara yazdım. şuan şuan 7. kademeyim rivalsta. 5 lere geldiğimde bakalım zorlanacakmıyım. zorlansakta maçlar gollü geçecek gibi. 0-0 biten maç yok oyunda.

Oyunun artıları: Hızlı paslaşma seri ataklar hızlı oyuncular ve esneklik.
Oyunun eskileri: oyunu kontrol altında tutmak istesekte oyun gol olmaya meyilli her dk pür dikkat oynamak gerekiyor ve üstü üste çok maç yaparsanız yoruyor elimizi.

şuanki kadrom ortalama fakat kkg vs yapak sıkıcı geliyor yavaş yavaş gelişir.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 10 Ocak 2021; 11:19:26 >

2
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Destan yazdım Tavicuu28 nickli biri 4-0 öne geçip hareket çekmeye daha sonra defansta top çevirip maçı geçirmeye çalıştı.
kedi gibi dolandırıyordu beni. sinir krizine girmek üzereydim.
Takımı full baskı ilerde sürekli baskı yaparak top kapmak istedim. yoksa defansta maçı bitirecekti. 4-0 öne geçmiş adam engelleyemiyordum gollerini baya hızlı oynuyor.
Allahın adaleti işte paslaşırken gol yedi ve çorap söküğü gibi açıldı. özellikle 4-4 ten sonra tam bi sinir savaşı oldu hatta 5-4 öndeyken stresten top yapamadım. son golün anlamı büyük bende.
Videoyu izlemek için tıklayınız



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.