Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
834
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fenerbahçe’ye iyi haber!
B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Golcü sorununu Suarez'i alarak çözmek isteyen Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ndeki rakibi Arsenal'e kötü haber Liverpool'un başkanı Henry'den geldi.

Van Persie’nin ayrılmasının ardından forvet arayışlarında rotayı Liverpool’un Uruguaylı golcüsü Suarez’e çeviren Arsenal’e kötü haber, kulübün Amerikalı sahibinden geldi.

Menajer Brandon Rodgers’in takımdan ayrılmak isteyen Uruguaylı oyuncuya tek başına antrenman yapması talimatı vermesinin ardından Suarez iki ayrı gazeteye kulüpten ayrılmak istediği yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Teknik heyetle arasındaki bu gerilimin ardından kulübün Amerikalı sahibi John Henry, yıldız oyuncunun geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Arsenal’in ısrarla istediği Suarez hakkında bira da alaylı bir dille konuşan Henry, “Suarez’in Arsenal’e gideceğini düşünmek gerçekten komik. Doğrudan rakibimiz olan bir takıma Suarez gibi bir yıldızı vermek gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Sorun para değil, önümüzdeki yıl Devler Ligi’nde olmak istiyoruz ve bu yüzden Suarez’e ihtiyacımız var. Onu verirsek yerini dolduracak bir oyuncu bulmamız zor. Bu nedenle kendisini sadece Arsenal’e değil yurt dışında bir takıma da satmayı kesinlikle düşünmüyoruz” diyerek, Arsenal’in Suarez hayallerine nokta koydu.

TrtSpor



A
11 yıl
Yüzbaşı




D
11 yıl
Yüzbaşı




< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.